Bu ay sonu iPhone 11 geçmeyi planlıyorum. Kullandığım cihaz 90 hz şuan. İphone 11 60 hz. Çok bir farkını hisseder miyim, yada hissetsem bile alışır mıyım?
alındıktan sonra anasini aglatmislarsa ya da batarya %10sa normaldir. buradan soylemek istedimlerimi sana soyleyemiyorum instagram @ozmenico gel adam akilli konusalim maymuncuk🐒
1659607965
Kafa yok bunda sal knk
1659608090
Pc işi sıkıntı olabilir biraz dostum elden alıyorsun sonucta adama dur...
iPhone 7 Plus kullanan birçok arkadaşım var ve cihazın tek sorunu depolaması onun dışında donma vs hiçbir sorunu yok, Taa ne zaman çıkmış cihaz hala güzel iş görürken a13 işlemcili cihaza iyi değil diyen mağara adamıyla konuşmayı kapamaya çalışıyorum sen hâlâ uzatıyorsun?
Avutmak ile bir alakası yok az daha koyar 12 de alabilirim. 11e Güncel değil diyen adamın aklından şüphe ederim o yüzden kendi halinde takılmaya devam et
iPhone 11 min 4 sene daha yazılım güncellemesi alacak. Sağlam kullanırsan da 5-6 sene rahat götürür. 7plus gibi eskiden cihazlar bile yeni çıkan çoğu androidden iyi iken iphone 11le dalgalı geçmek kafasizliktan baska bisi degik gibi🙃
1659603254
Pil sağlığı %80 ve üstü alinabilir diyorlar sence...
Arkadaşlar bu ayın sonuna doğru iPhone 11 almayı düşünüyorum alsam 4-5 sene gideceğini ve güncel cihaz olduğunu biliyorum. Ancak 2. El alırken nelere dikkat etmeliyim?, Hangi konuda kurnazlık yapıp saklayabilirler cevaplarsanız sevinirim