Esenlikler iyi forumlar,
Gamegarajdaki hazir sisteme yapilan ozellestirme hakkinda tavasiye alabilir miyim ?
Ram ve ssd leri farkli bir marka ile degistirebilirim.
Pc bilesenleri ve sistem toplama hakkında pek de bilgi sahibi degilim. Öneriler için şimdiden tesekkur ederim.
Merhabalar iyi forumlar .
mouse'u laptopa takdigimda , aygit yoneticisi evrensel seri veri yolu denetleyicileri kisminda "bilinmeyen usb aygiti (aygit tamamlayicisi istegi basarisiz oldu) kod 43 hatasi veriyor.
hangi usb portuna takarsam takayim ayni hatayi aliyorum . Cihazi kaldirmayi ve...
Selamlar iyi günler,
Bilgisayarımdaki ''Steam'' uygulamasını C diskinden kaldırıp D diskine yeniden kurdum. Bu süreç öncesinde halihazırda D diskinde ''Steam Library'' klasörü mevcuttu. D diskine kurulum sonrası doğal olarak D'de iki tane Steam kütüphanesi oldu.(önceki steam kütüphanesinin içi...
Selamlar, max 150 tl civarı kulakiçi kulaklık almak istiyorum, tws kulakiçi kulaklıklar laptopda sorunsuz çalışma sağlıyorsa tws modeller de önerebilirsiniz
Selamlar Msı ge72 6QD Apachi Pro marka laptop kullanıyorum, şarj adaptörünü laptoba taktığımda belli bir süre sonra pil göstergesinde enerji akışı anlık olarak gidip geliyor(batarya sembolü üzerindeki ibaresi gidip geliyor) ve anlık takılmalara neden oluyor.
şarj adaptörüne dokunduğumda aşırı...