Parabellum_

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Parabellum_
      Parabellum_, PC Upgrade önerisi alabilir miyim ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gelir sahibi biri değilim, iş hayatım yazları babamın işini yaparak geçiyor, kışın iş olmadığı için gelirim yok. 21k ya ram alacak param olsa komple sistemi...
    • Parabellum_
      Parabellum_, PC Upgrade önerisi alabilir miyim ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      x3d için sahibindende küçük bir gezinti yaptım. AMD Ryzen 7 5800X3D 18.000 tl yazıyor, keyfim kaçtı sabah sabah..
    • Parabellum_
      Eğer x3d bulabilirsem ki çok düşük ihtimal bulamazsam, 5800x+aircooler 5800x de bulamazsam direkt 5600x+aircooler alır overclock atarım. Önerdiğin...
    • Parabellum_
      Ryzen 7 5800x3d'nin şuanda satışı yok anladığım kadarıyla bir arkadaşıma sordum eğer 10bin gibi bir fiyata bulabilirse alayım madem.
    • Parabellum_
      EFT de 40-50 fps alıyorum küçük maplerde anca 80-90 fps görüyorum, rdr2 de 80-90 fps high ultra karışık, gta 5 100 altıydı galiba, War Thunder 60-85 arası...
    • Parabellum_
      Parabellum_, PC Teknik Sorunlar kategorisinde PC Upgrade önerisi alabilir miyim ? başlıklı bir konu açtı.
      Şuanda Sapphire RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, Kingston furybeast 2x16 32GB 3600mhz, MSI A520MA-PRO kullanıyorum. Sistem performansından hiç memnun değilim, önce...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,641
Üyeler
188,458
Son üye
berkann7
Geri