Paracerol isimli üyenin son içerikleri

1. P

Amerikadan ps5 slim getirmek

Hayır Türkiyeye döndüğünde herhangi bir vergi ödemiyorsun tabii sadece 1 tane getirdiysen. Tax free almak içinde fişinin mutlaka yanında olması gerekiyor. Birde ben şöyle bir şey yaşadım ürünü kutusunu vs tamamen çıkarttım attım tişörtlere kıyafetlere sardım bavula koydum aramadan geçerken polis...
  2. P

Yanıtlarınız için teşekkürler cihazı açtım kullanıyorum şuan. Hiçbir problem olmuyor muş almayı düşünen arkadaşlar sadece prizin ucuna bizim prizlerimize olması için dönüştürücü takması yeterli başka birşeye gerek yok. Fiyat konusu içinde ben New yorktan aldım 500 dolar + vergi 543 dolara geldi...
  3. P

Amerikadan ps5 slim aldım fakat aklıma takılan bir sorun var. Kimisi amerika 110 vol priz kullanıyor burada kullanırsan cihazın yanar diyor kimisi sorun olmaz diyor hangisine güveneceğim birde eğer yanıyorsa gerçekten ne kullanmalıyım yanmaması için.
  4. P

Sistem ekran kartı upgrade

Doğru diyorsun o fiyatlara çıkması lazımki alalım bizde yoksa çok mantıksız olun zaten 1650s kullanıyorum şuan
  5. P

Çıkmadığını belirtmeme gerek olmadığını düşündüm çıkmadığını bende biliyorum çıkınca alacağım 😂 1611069040 Ben başlangıç fiyatının 2000-2500 tl aradında olacağını düşünüyorum ama stoklara yetişip alabilmek imkansız olur bence çünkü çıkış fiyatları ucuz oluyor
  6. P

Merhaba öncelikle i3 10100f ve gtx 1650 li bir sistemim var upgrade edip yeni çıkacak olan 3050 kartını almak istiyorum sizce karr uygunmu sisteme darboğaz yaparmı
  7. P

6700 tl sistem toplayacağım önerileriniz nelerdir ?

Merhaba 6700 tl gibi bir bütçem var bir sistem toplamak istiyorum tavsiyeye ihtiyacım var ve aklıma takılan bir soru var gtx 1660 super 6gb oc ekran kartı şuan hali hazırda mevcut bu ekran kartıyla bi sistem toplamakmı daha mantıklı yoksa yakın zamanda çıkacak olan 3050ti ekran kartını bekleyip...
  8. P

Abdullah abiden tavsiyeler

Sırf görmüşsünüz yazmak için yazıyorsunuz şuan abartmayın 1609621437 Soru gayet açık bence 3050 ti mı yoksa 1660 supermi diye soru sormuşum ve 6700 tl sistem önerisi istemişim
  9. P

Arkadaşlar bu arada boş yere beni taşlamışsınız ama abdullah story atmış yanıtlıyorum diye oyüzden ismini belirterek yazdım sorumu gereksiz muhabbete gerek yok sizde yazabilirsiniz yani
  10. P

Abdullah abicim merhaba 6700 tl civarı bir bütçem bulunuyor gtx 1660 superli bir sistemmi toplasam yoksa 3050ti çıkmasınımı beklesem ve bir isteğim daha var bu fiyata bana sistem tavsiyesi verebilirmisin çok teşekkür ederim 🙏🏻
  11. P

Sistem önerisi kada önerisi

Teşekkür ederim dostum
  12. P

Render yada yayın yapmak içinde kullanacağım birde m2 ssd koyucaktım sisteme unutmuşum
  13. P

Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zamanda kasa toplamayı düşünüyorum fakat abdullahın yeni toplayacağı sistemi bekleyeceğim beklerkende kafamdan birşeyler topladım ve size soru soracağım; Ana kart: b450m s2h Ram: gskill 16gb(8+8) 3600mhz İşlemci: amd ryzen 5 3600 Ekran kartı: rx 5500xt 8gb...
  14. P

Hoş Geldin 2021 - Hayır Duası Etkinliği

Yeni yılın mutlu huzurlu abdullah reisin 1 milyon olması bizimde dileklerimizin gerçekleşmesi dileğiyle ve yeni sistem hocam 😂😂😂😂😂
  15. P

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Eski sistemin bence aynısı olsa çok iyi olur sadece biraz daha upgrade edilmiş versiyonu olabilir fiyatıda 4900den 5900-6000 e çekebiliriz sistem özelliklerini iyileştirip çünkü tam ihtiyacım olan sistem bu ve stok kalmadı
Geri