Abdullah abiden tavsiyeler

Paracerol

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
6700
Abdullah abicim merhaba 6700 tl civarı bir bütçem bulunuyor gtx 1660 superli bir sistemmi toplasam yoksa 3050ti çıkmasınımı beklesem ve bir isteğim daha var bu fiyata bana sistem tavsiyesi verebilirmisin çok teşekkür ederim 🙏🏻

Abdullah abicim merhaba 6700 TL civarı bir bütçem bulunuyor gtx 1660 superli bir sistemmi toplasam yoksa 3050ti çıkmasınımı beklesem ve bir isteğim daha var bu fiyata bana sistem tavsiyesi verebilirmisin çok teşekkür ederim 🙏🏻
Bu forum sadece abdullah abicinin değil.

Abdullah abicim merhaba 6700 TL civarı bir bütçem bulunuyor gtx 1660 superli bir sistemmi toplasam yoksa 3050ti çıkmasınımı beklesem ve bir isteğim daha var bu fiyata bana sistem tavsiyesi verebilirmisin çok teşekkür ederim 🙏🏻
Dostum forum abdullah abi üzerinden işlemiyor burada cevapları çoğunlukla üyeler veriyor herhalde yeni üye olduğun için tam hakim değilsin foruma.
Yani soracaksan arkadaşlar diye başlarsan daha çok yardım alırsın :D

Konun ile alakalı soru başlığa yazarsan yardımcı olurum kardeşim
Arkadaşlar bu arada boş yere beni taşlamışsınız ama abdullah story atmış yanıtlıyorum diye oyüzden ismini belirterek yazdım sorumu gereksiz muhabbete gerek yok sizde yazabilirsiniz yani

Geri