Bugün aramızda geçen konuşmada her şey karşılıklı hiçbir şey tek taraflı değil sadece bir tarafınki daha ağır basıyordur dedi. Muhtemelen ağır basan taraf ben oluyorum. Bilmiyorum nereye varacak bu durum, cevaplarınız için teşekkürler bu arada.
Üniversite öğrencisiyim taşınabilir bir cihaza ihtiyacım var ayrıca önerdiğiniz ürünlerin ekran kartları 45 watt seviyesinde o yüzden tercih etmiyorum.
Ortalama 1500 lira bandında mikrofon kalitesi iyi (en azından telefon ile konuşabileceğim) bir kulak içi kulaklık arıyorum ama 2000 çok zorlarsam 2500 bandına gidebilirim önerilerinizi bekliyorum
1697743782
Daha çok oyun için değil günlük kullanım için ses kalitesi iyi bir şey arıyorum
modem değilde sana rooter lazım komşundan çektiğin kabloyu rooter ile kendi wifi ağın gibi kullanabilirsin
1692645948
kabloyu rootera bağlayacaksın ondan da kendi bilgisayarına ayrı kablo çekmen gerekir
Bilgisayar programcılığı iyi sayılmaz ama okurken kendini geliştirip yazılım dilleri öğrenirsen ve 2 yıllığı bitirince dikey geçiş ile 4 yıla tamamlayabilirsin böylece 4 yıllık bölümlerden çok bir farkın kalmaz ama asıl önemli olan senin çalışıp kendini geliştirmen
işlemci tarafında çok güçlü yazılım mühendisliği okurken bu kadar yüksek birşeye ihtiyacın olmaz benim bence içinde harici ekran kartı bulunan modellerden al
Senin internette kaynak bulamadıpın gibi bende bulamadım bios ayarlarında gezip oradaki ayarlarınn isimlerini tek tek internete yazarak ne işe yaradıklarını öğrenebilirsin ben şahsen öyle yapmıştım daha fazla yardımcı olamayacağım umarım sorununu çözersin