Neler Yeni

Nvidia g-sync açıldığında steamde ekran gidip geliyor

ardae0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda EFİL
Geçenlerde Lenovo G24-20 modelli bir monitör aldım FreeSync uyumlu fakat G-sync de destekliyor. Fakat ben G-SYNC özelliğini açtığımda steamde mağzada herhangi bir oyuna girdiğimde ekran bir süreliğine gidiyor sonra tekrar geliyor. Nvidia denetim masasından sadece tam ekrana almayı da denedim bir işe yaramadı. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

Tellür

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus
Lenovo G24-20 monitörü FreeSync teknolojisini destekler, ancak G-Sync teknolojisini desteklemez. G-Sync ve FreeSync, ekran kartı ve monitör arasındaki senkronizasyonu sağlayarak ekran yırtılmasını ve gecikmeyi azaltan teknolojilerdir. G-Sync, NVIDIA ekran kartları için tasarlanmış bir teknolojidir, FreeSync ise AMD ekran kartları için tasarlanmış bir teknolojidir.

G-Sync ve FreeSync teknolojileri, oyun oynarken daha iyi bir deneyim sunar. G-Sync, NVIDIA ekran kartlarına sahip oyuncular için daha iyi bir seçimdir, FreeSync ise AMD ekran kartlarına sahip oyuncular için daha iyi bir seçimdir.

Lenovo G24-20 monitörü, FreeSync teknolojisini desteklediği için AMD ekran kartları ile daha iyi uyumluluk gösterir. Ancak, NVIDIA ekran kartları ile de kullanılabilir. Ancak, NVIDIA ekran kartları ile kullanıldığında G-Sync teknolojisi kullanılamaz.
İnternette araştırırken böyle bir açıklama buldum umarım işine yarar

ardae0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda EFİL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo G24-20 monitörü FreeSync teknolojisini destekler, ancak G-Sync teknolojisini desteklemez. G-Sync ve FreeSync, ekran kartı ve monitör arasındaki senkronizasyonu sağlayarak ekran yırtılmasını ve gecikmeyi azaltan teknolojilerdir. G-Sync, NVIDIA ekran kartları için tasarlanmış bir teknolojidir, FreeSync ise AMD ekran kartları için tasarlanmış bir teknolojidir.

G-Sync ve FreeSync teknolojileri, oyun oynarken daha iyi bir deneyim sunar. G-Sync, NVIDIA ekran kartlarına sahip oyuncular için daha iyi bir seçimdir, FreeSync ise AMD ekran kartlarına sahip oyuncular için daha iyi bir seçimdir.

Lenovo G24-20 monitörü, FreeSync teknolojisini desteklediği için AMD ekran kartları ile daha iyi uyumluluk gösterir. Ancak, NVIDIA ekran kartları ile de kullanılabilir. Ancak, NVIDIA ekran kartları ile kullanıldığında G-Sync teknolojisi kullanılamaz.
İnternette araştırırken böyle bir açıklama buldum umarım işine yarar
Aslında buradaki yazdıklarınız doğru fakat NVIDIA FreeSync destekleyen modellerde G-SYNC desteğini vereceğini duyurmuş diye biliyorum. Zaten özelliği açabildim ve açtığımda da bir hata olmadı ayrıca NVIDIA denetim masasında da destekliyor gözüküyor. Bilgi edindiğim videonun linki:

Tellür

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yunus
Üzgünüm bu konuda daha fazla yardımcı olamayacağım siz böyle söyleyince ben de çözüm bulamadım

The Semih

80+ Gold
Ekran kartının Driver sürümü en günceli mi

Ekler

• 1692568355588.png
    1692568355588.png
    5.4 KB · Hit: 39

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

The Semih

80+ Gold
Siz söyledikten sonra güncelledim fakat sorun devam ediyor
Aynı sürümü kullanıyorum, benimde ekranlarım gsync destekli bende siyah ekran sorunu olmadı hocam, Monitörünü G-sync Açık 60HZ yapıp dener misin. Sonrada G-sync kapatıp normal Hz çekip dene sonuçları paylaşırsın.

ardae0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Arda EFİL
Aynı sürümü kullanıyorum, benimde ekranlarım gsync destekli bende siyah ekran sorunu olmadı hocam, Monitörünü G-sync Açık 60HZ yapıp dener misin. Sonrada G-sync kapatıp normal Hz çekip dene sonuçları paylaşırsın.
hocam G-sync açıp 60hz yaptığımda da aynı sorunla karşılaştım G-sync kapatınca düzeldi. Bir de şunu fark ettim genel olarak G-sync açınca sanki bir bozulma oluyor mesela masaüstünde fare imlecinin peşinden bir tane daha fare imleci takip ediyormuş gibi gözüküyor 60hz yapınca daha belirgin 165hz'e çekince daha az belirgin oluyor fakat G-sync açık olduğu sürece var kapatınca gidiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,319
Üyeler
159,760
Son üye
rsametsezer
Top Bottom