ben kasayı götürüp aramızda bi sinnerji yaratalım diyorum satan arkadaşlarla konuyu tartısarak :D
1741245722
bu arada müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar ARGB yazıyor kasada ama yok sanırım dedim İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKTE Bİ KASA ALSAYDINIZ dediler bilgilerinize :D
satın aldığım yer bildiğimiz bi mağaza linkte attıugım yer tedarikçisi bu arada. mağazada olmadığı için tedarikçiden göndericez dediler geri götürüp iade etmeliyim o zaman ya da başka çözüm var mı gidip kendime ayrı fan mı alıcam benim hatam ARGB yazmasına aldanmak mı oldu yani
satın aldığım kasanın özelliklerinde özellikle bütün fanların ARGB olduğu yazıyor. Powerboost kasa bu arada linki bırakıyorum. LİNK. Ama fanların kablosunu da atıyorum hiç bişe anlamadım açıkçası bunların ARGB ile alakası yok gibi sanki araştırdığımda ikisi de güç kablosu gibi değişik değişik...
Arkadaşlar selamlar geçen seferde bir konu açmıştım peerless assasin stokta yalnız inventusta görnüyor diye ordan sipariş verdim bu seferde ellerinde olmadıklarını onun yerine dilersem fark ödemeden cooler master hyper 622 Halo modelini gönderebilceklerini ilettiler. Ürün Linki burda işlemci...