PastafaryaN isimli üyenin son içerikleri

1. P

Youtube Sistemlerinizi inceliyorum

işlemci : r5 7500F anakart : msi pro b650M-P ekran kartı : saphire rx 7800 XT Pure ram : xpg 16 x 2 cl30 ram ssd : xpg gammix s70 blade 1tb psu: high power 750W bronze soğutucu : thermalright frozen prism 240mm kasa : msi mag pano m100r beyaz
  2. P

Yardım Kasa Fan Kabloları Hakkında Yardım

ben kasayı götürüp aramızda bi sinnerji yaratalım diyorum satan arkadaşlarla konuyu tartısarak :D 1741245722 bu arada müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar ARGB yazıyor kasada ama yok sanırım dedim İSTEDİĞİNİZ ÖZELLİKTE Bİ KASA ALSAYDINIZ dediler bilgilerinize :D
  3. P

çalışmasına çalışsın peki ama benim istediğim renkleri kontrol edebilmekti anakart üzerinden bunu yapamicaksam boşuna aldım kasayı değil mi ?
  4. P

kasadan kontrolcü cıkmadı hocam :(
  5. P

satın aldığım yer bildiğimiz bi mağaza linkte attıugım yer tedarikçisi bu arada. mağazada olmadığı için tedarikçiden göndericez dediler geri götürüp iade etmeliyim o zaman ya da başka çözüm var mı gidip kendime ayrı fan mı alıcam benim hatam ARGB yazmasına aldanmak mı oldu yani
  6. P

peki o 2 pinli kablo neyin nesi benim anlamadığım neden ARGB var yazmışlar ?
  7. P

satın aldığım kasanın özelliklerinde özellikle bütün fanların ARGB olduğu yazıyor. Powerboost kasa bu arada linki bırakıyorum. LİNK. Ama fanların kablosunu da atıyorum hiç bişe anlamadım açıkçası bunların ARGB ile alakası yok gibi sanki araştırdığımda ikisi de güç kablosu gibi değişik değişik...
  8. P

Yardım Cooler master hyper 622 mi Peerless assasin mi

henüz almadım çok kararsız kaldım hala sıvı soğutma da pek istemiyorum çok teşekkür ederim
  9. P

teşekkür ederim hocam hala araştırıyorum bende sabahtan beri :D
  10. P

performans kısmına emin olamadıgım için bende konu açtım inceleme falan da bulamadım doğru düzgün acaba tercih edilmeyen bir model mi diye
  11. P

yardım lazım arkadaşlar yok mu kimse :(
  12. P

Arkadaşlar selamlar geçen seferde bir konu açmıştım peerless assasin stokta yalnız inventusta görnüyor diye ordan sipariş verdim bu seferde ellerinde olmadıklarını onun yerine dilersem fark ödemeden cooler master hyper 622 Halo modelini gönderebilceklerini ilettiler. Ürün Linki burda işlemci...
  13. P

Yardım Thermalright Peerless Assassin WHİTE Argb stok beklemeli miyim ?

Anladım hocam teşekkür ederim güle güle kullanın şimdiden
  14. P

Yardım Thermalright Peerless Assassin WHİTE Argb stok beklemeli miyim ?

memnun musunuz peki ben daha 1 saat önce siparişini verdim
Geri