Neler Yeni

Yardım Cooler master hyper 622 mi Peerless assasin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgün Öztürk
Arkadaşlar selamlar geçen seferde bir konu açmıştım peerless assasin stokta yalnız inventusta görnüyor diye ordan sipariş verdim bu seferde ellerinde olmadıklarını onun yerine dilersem fark ödemeden cooler master hyper 622 Halo modelini gönderebilceklerini ilettiler. Ürün Linki burda işlemci 7500F bu arada. Sizde almalı mıyım ? yoksa beklemeye devam mı edeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgün Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yardım lazım arkadaşlar yok mu kimse :(

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cem
ben olsam alırdım, 6x boru var 2 sogutucuda da bunda extra argb fan varmış ve beyaz performansları çok yakındır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgün Öztürk
ben olsam alırdım, 6x boru var 2 sogutucuda da bunda extra argb fan varmış ve beyaz performansları çok yakındır.
performans kısmına emin olamadıgım için bende konu açtım inceleme falan da bulamadım doğru düzgün acaba tercih edilmeyen bir model mi diye

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cem
performans kısmına emin olamadıgım için bende konu açtım inceleme falan da bulamadım doğru düzgün acaba tercih edilmeyen bir model mi diye
cooler master yılların markası cok da basarılı ürünleri var. Beyaz olması ve argb olması artıları cok bilinen bir model olmasada bi tık altıdır en fazla Peerless assassinin...
1741171788484.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgün Öztürk
teşekkür ederim hocam hala araştırıyorum bende sabahtan beri :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Özgün Öztürk
henüz almadım çok kararsız kaldım hala sıvı soğutma da pek istemiyorum çok teşekkür ederim

Top Bottom