pathological soul isimli üyenin son içerikleri

1. pathological soul

Finalmouse ULX hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar halihazırda superlight 2 kullanıcısıyım fakat elime tam oturmuyor tam kavrayamıyorum elim ufak olduğu için finalmouse ultralightx small modelini almayı düşünüyorum fiyatı tuzlu fakat almışken en iyilerinden olsun istiyorum nasıl bir mouse sizce kullananı var mı?
  2. pathological soul

Aerox 3 Snow wireless alınır mı?

Merhabalar şu anda aktif olarak superlight 2 mouse kullanıyorum fakat bir mağazada gezinirken elime aerox 3 wireless alma şansım oldu elim ufak olduğundan sanırım superlighttan çok daha iyi kavrayıcı hissettim bu mouse'u kullanan var mı alınır mı kronik bir sorunu var mı?
  3. pathological soul

Yüksek HZ OLED monitör önerisi

anladım teşekkür ederim bilgilendirme için
  4. pathological soul

Sabit kısımlardan kasıt nedir ne gibi bi sorun çıkarabilir ki renkleri tam ve canlı alabilmek için oled monitör istiyorum. Şu anda hali hazırda kullandığım IPS panel Asus ROG Swift PG259QN kullanıyorum
  5. pathological soul

olabilir ben de Asus ROG Swift PG27AQDP şu modeli düşünüyorum kararsız kaldım
  6. pathological soul

4k bakıyorum evet 5090 ekran kartı 9800x3d işlemcim var
  7. pathological soul

Merhabalar ben grafik tasarım işiyle uğraşıp bir yandan fps bir yandan da AAA oyunlar oynuyorum bütün işlerimi halledebileceğim oled panel bir monitör arıyorum önerir misiniz?
  8. pathological soul

Hem oyun oynayıp hem grafik tasarım yapılabilir yüksek HZ monitör önerisi (OLED)

Woled ve QD Oled'in tam olarak farkı nedir
  9. pathological soul

Hem oyun oynayıp hem grafik tasarım yapılabilir yüksek HZ monitör önerisi (OLED)

açıkcası samsung almayı düşünmüyorum ASUS ROG Swift PG27AQDP 26.5 hakkında ne düşünüyorsunuz?
  10. pathological soul

Merhabalar ben grafik tasarım işiyle uğraşıyorum aynı zamanda fps oyunları ve AAA oyunlar oynuyorum. Sağlam ''OLED'' görüntü ve renkleri net şekilde alabileceğim (teknik terimlerinden pek anlamıyorum) bir monitör arıyorum öneride bulunur musunuz? Yüksek HZ ve OLED olması önemli.
  11. pathological soul

OBS OYUN YAKALAMA SİYAH EKRAN SORUNU

Ekran yakalama ile yakalıyor evet ama 1280x960 oynuyorum oyunu ekranın çözünürlüğü 1920x1080 ufak şekilde yakalıyor komple monitörden de mi çözünürlük ayarlamam gerekiyor 2 gün öncesine kadar oyun yakalama ile sadece valorantı yakalayabiliyordum
  12. pathological soul

şimdi full hale getirebildim fakat hala yakalamıyor
  13. pathological soul

Merhabalar hangi çözümü denediysem olmadı en son oyun yakalamayı şu solda ok işareti ile gösterdiğim kısımda gördüm ufak şekilde gözüküyor büyültemiyorum bunu nasıl çözeceğim yakalamıyor asla hiçbir oyunu.
  14. pathological soul

Çözüldü✓ Çözüldü

ağır oyun benchmarkı yapacak vaktim yoktu modelleme yapacağım evet
Geri