OBS OYUN YAKALAMA SİYAH EKRAN SORUNU

Reaksiyon skoru
10
Merhabalar hangi çözümü denediysem olmadı en son oyun yakalamayı şu solda ok işareti ile gösterdiğim kısımda gördüm ufak şekilde gözüküyor büyültemiyorum bunu nasıl çözeceğim yakalamıyor asla hiçbir oyunu.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    126.3 KB · Hit: 43
hangi oyunu yakalatacaksın söyle yardımcı olalım.

Merhabalar hangi çözümü denediysem olmadı en son oyun yakalamayı şu solda ok işareti ile gösterdiğim kısımda gördüm ufak şekilde gözüküyor büyültemiyorum bunu nasıl çözeceğim yakalamıyor asla hiçbir oyunu.
siyah ekrana sağ tık at, sonra ekrana ölçekleydi sanırım öyle bir ayar olcak yada benzer isim, sonrada oyun yaklamayı kilitle.

CS2 de yakalamaz çünkü anticheat izin vermiyor, Valorantı bilmiyorum Oyun yakalama yerine ekran yakalama yap ozaman görür.
Ekran yakalama ile yakalıyor evet ama 1280x960 oynuyorum oyunu ekranın çözünürlüğü 1920x1080 ufak şekilde yakalıyor komple monitörden de mi çözünürlük ayarlamam gerekiyor 2 gün öncesine kadar oyun yakalama ile sadece valorantı yakalayabiliyordum

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.9 MB · Hit: 22
CS2 de yakalamaz çünkü anticheat izin vermiyor, Valorantı bilmiyorum Oyun yakalama yerine ekran yakalama yap ozaman görür.
yakalıyor kral steam oyun başlatma ayarlarından bir kod yazıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,137
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri