Görseller benim değil bu testi yapan adam 9950x3d ve Expo değerleri 6000mhz cl30 olan bi ram kullanıyor. 6200mhz cl26 ile aradaki fark bu oyun valorant bu...
low fpsteki 300 den 380 olayı güzel de dost göz görmez ki 80-60 lara inerse göz farkediyor ancak. hiç bir farkı yok bunlar fantezi ha zevk verir mi verir...
gecikmeli de olsa atalım listeyi mecburen kampanya öncesi fiyatları sadece kampanya bittikten sonra kurtarabildim bir daha aynı hatayı vermemesi için...
yok yok bunlar farklı marka normal bu aynı markalarda genelde dediğim olur dikkatini çeker biraz gezince
1785540713
tekli yine pahalı hocam :D ikili alınca
hocam genelde çalışır ya versiyon numaraları aynı olmasına ve tüm değerleri aynı olmasına dikkat edin hatta aynı satıcıdan almayı deneyin belki kutu...
tamam hocam işte adam ont var diyor ya hani :D
1785539581
hay şükür kardeş adam beni boğazlayacaktı bide bana sallıyor da :D tamam kardeş bu kutu varsa...
valla herkese bakma gözle görülen farklar inan değil 10-15 bilemedin 20 fps önemli mi hocam senin için? zaten masaüstü hızında falan farketmenin imkanı yok...
hocam şu modemin yanındaki küçük sarı veya gri kablonun olduğu küçük 4 ışıklı kutu olacak fotosunu atar mısın üzerinde los falan yazar
1785539068
FTTB de...
Mantıklı hocam, o kadar para veriyorsun yapabileceğinin en iyisi olsun, bende gskill 6400 mhz cl30 ram var, 6000 mhz cl26'da çalıştırıyorum, manuel ayar...
ki senin 9700x güzel boostlanabilen yüksek tdp bir işlemci wattları düzgün ayarlarsan iyi soğutursan ramdan daha tatmin edici sonuclar alırsın hem de cpu...
fantezi arıyorsan cl 26 bile denersin. bence hiç gerek yok çünkü performansa etkisi çok çok az gözünle bile hissedemeyeceğin 10-15 fps için veya değmez...