Peganeo isimli üyenin son içerikleri

1. Peganeo

MİGROS Clear 600ml Sampuan 140TL

Bu da engellemiyor, sadece kepek sorunu olanlar için bir nebze kepeği azaltıyor. Egzama için Konazol, Ketoral, Zetion ve Vichy Dercos Anti-Dandruff kullanmanız gerekiyor.
  2. Peganeo

❌İndirim Bitti! Günsan Akım Korumalı Akıllı Priz 192,34 TL (Trendyol Plus) 🔥

Cihazların güç tüketimini izlemesi kolay ve isabetli mi?
  3. Peganeo

🔥İndirim HONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör 800TL

Bende siyah olanı aldım, bakalım gerçekten güzel performans verecek mi.
  4. Peganeo

16 dan 32 rame geçmeye gerek var mı?

Arkaplanda fazla uygulama açıp rahatınıza bakmak istiyorsanız 32'ye geçmenizde fayda var. 32'ye geçtiğimde gerçekten çok daha fazla rahatladım. Oyun oynarken 16GB'yi sürekli geçiyorum.
  5. Peganeo

🔥İndirim HONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör 800TL

HT900L ile HT900NE4 ile arasındaki fark ney biliyor musunuz? Sadece renk farkı mı var?
  6. Peganeo

Android NE EKRAN GÖRÜNTÜSÜYMÜŞ ARKADAŞ

Custom ROM'larda bu tür kısıtlamarı aşabileceğiniz ayarlar bulunuyor. Birisi size tek seferlik görüntülenecek fotoğraf attığında bile ekran görüntüsü alabiliyorsunuz. Custom ROM'lar candır.
  7. Peganeo

87 DERECE EKRAN KARTI NORMALMİ;??

Eksik bir şey söylemedim, oradaki fan da içe üfleyecek şekilde konumlu. 1 arka 3 üst 1 alt 3 ön toplam 8 fan var.
  8. Peganeo

Kart 3 slot, vallahi dev gibi kart :D ayrıca çok sessiz çalışıyor. 2 pin takılı ama PCI-E kablolarım tek kablodan 2 pin çıkarttığı için mecbur bu şekilde gözüküyor :D. Güçlü GPU'lar için tek kablodan 2 pin vermenin sağlıklı olmadığı için bu şekilde devam.
  9. Peganeo

Önde üç tane olmasındansa 2 egzoz 2 içeri çekecek şekilde konumlandırırdım ben. Çünkü hava üst tarafta çok birikiyor.
  10. Peganeo

Netspeed kullananlar 2dk toplanın

Aynı durum Millenicom için de geçerli, geçmiş olsun. 5 gündür interneti doğru düzgün kullanamıyorum.
  11. Peganeo

Üstten sıcak havayı rahat bir şekilde hissedebiliyorum. Fanlar zaten olması gerektiği gibi nötr basınç dizilimine sahip.
  12. Peganeo

Zoko Amiral DK431, 4 egzoz(NZXT F120Q Case Version), 4 içeri çekecek şekilde konumlanmış fan ile kullanıyorum.
  13. Peganeo

Oda sıcaklığı 27 derece, kasamın sirkülasyonu iyi fakat biraz kapalı alanda olduğu için ekstra sıcaklığa etki ediyor.
  14. Peganeo

İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

5. güne geçiyoruz ve halen sorun yaşıyorum ben. Sorunu düzelen var mı, durum sizlerde neler?
  15. Peganeo

Muhtemelen size hatalı bir ürün denk geldi. Yeni aldıysanız yenisi ile değiştirmeyi talep edin, yeni değil ise garantiye gönderin. RX 9070XT Pulse kullanıyorum mesela en fazla 56 derecelerde takılıyor. Genel olarak 9000 serisi serin çalışıyor.
Geri