7500f kullanıyordum, valorant da 300-350 arası alıyor zaman zaman nadir de olsa 150 civarlarına dustugu oluyordu. Bu sebepten bende 7500x3d gectim, Valoda...
Önceki nesil ile aynı mimari olsa da yapılan geliştirmeler yerinde. Şuanki donanımlar ile 2k ve üstünde hem oyun hem de iş için uzun yıllar götürecek...
Güzel fiyat güzel işlemci.7500F ile yaklaşık %13 performans farkı var 65watt modunda.105w yapıldığında 65w moduna göre +%13 daha ekleniyor.4 nanometre...
Aynı soğutucu ile 5700X3D kullanıyor bir arkadaşım oda 105 W bir işlemci curve yapmadan yükte 75 leri görüyor.9700 x için rahatlıkla tutması lazım ters...
Doğrumu oldu yanlış mı oldu öyle olsa dahamı iyidi diye soru işareti bırakmamak için.CL 30 16 gb Hynix bir bellek alın sonrasında eliniz rahatladığında...
Selamlar,
Bir süredir eksikliğini hissettiğim, kullanıcı deneyimini merkeze alan bir harita oluşturmak istiyordum ve yapay zeka desteğiyle bu projeyi...
EDİT: Sıcak Fırsat olmadığı söylendi yorumlarda konuya giren arkadaşların bilgisine.
Hocalarım sıcak fırsat mı değilmi bilemedim ama akakçede epeyde...
Beyaz kasa severler alabilir. Güzel ürün
https://www.itopya.com/bitfenix-mg953-750w-80-bronze-tempered-glass-frgb-usb-30-atx-mid-tower-beyaz-kasa_u29692
Son itopya kampanyasında alanlar çok oldu herhangi bir şekilde iade etmeden bir kaç kişiden benzer test sonuçlarını görün derim.
Dediğiniz gibi sıcaklıklar...
Belki konuya farklı bütçeler ile alım yapacak kişilerde bakabilir diye bir kasa paylaşıyorum.Denk gelirseniz ve astronomik bir fiyat olmaz ise tercih...