çok teşekkürler soğutucu ve ekran kartından memnun kalmazsam ilerde degiştirmeyi düşünüyorum bilmiyorum bu sene idare eder gibi anakartı iptal ettim birdaha aldım.ama daha yeni kargolanmış daha önce görseydim keşke psu ve kasa olarakta bunu aldım mesh kasa sevdiğim için psu çok iyi değil ama bu...
Merhaba arkadaşlar psu ve kasa hariç herşeyi satın aldım ama daha teslim almadım iptal edebilir yada değiştirebilirim uygun gördüğüm için satın aldım ürünleri fiyatların değişme ihtilmaline karşı.daha çok render arada oyun için kullanacam bu yüzden böyle tercih ettim.bazı hazır sistemler daha...
denediğinizi yazmamışsınız çok ilginç qvl listesinde uyumlu diyip çalışmaması ramler hangi yıl üretimi biliyormusunuz.bazı serilerde bu sorun olabiliyormuş çünkü buyüzden hala qvl listte uyumlu yazıyor galiba
konuyu hortlatıyorum ama 3 yıldır kioxia kullanıyorum k3000 uda arkadaşım kullanıyor.çok bi fark yok k3000 un yazılımı daha iyi ama kioxia sanki yüksek verilerde ve renderda daha iyi k3000 oyunlarda daha stabil sıcaklık veriyor
Hayırlı ols
bende 270k ile 48gb patriot u kaptım hocam herkese hayırlı olsun ekran kartınıda uyguna düşürürsem güzel olur ama acaba temmuzda zam gelirmi bilemedim