Pickle01 isimli üyenin son içerikleri

1. Pickle01

%70 Render %30 Oyun Toplama Sistem Önerisi

aslında bende böyle düşünüyordum ama bende 12 gb vram daha çok avantaj sağlayabilir gibi geldi yoksa nvdiacıyım
  2. Pickle01

çok teşekkürler soğutucu ve ekran kartından memnun kalmazsam ilerde degiştirmeyi düşünüyorum bilmiyorum bu sene idare eder gibi anakartı iptal ettim birdaha aldım.ama daha yeni kargolanmış daha önce görseydim keşke psu ve kasa olarakta bunu aldım mesh kasa sevdiğim için psu çok iyi değil ama bu...
  3. Pickle01

uppp upppp upppp
  4. Pickle01

🔥İndirim Trendyol 2000 TL'ye 200 TL Kod Sınırlı

teşekkürler ama alacak bir şey bulamadım trendyolda
  5. Pickle01

Merhaba arkadaşlar psu ve kasa hariç herşeyi satın aldım ama daha teslim almadım iptal edebilir yada değiştirebilirim uygun gördüğüm için satın aldım ürünleri fiyatların değişme ihtilmaline karşı.daha çok render arada oyun için kullanacam bu yüzden böyle tercih ettim.bazı hazır sistemler daha...
  6. Pickle01

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

denediğinizi yazmamışsınız çok ilginç qvl listesinde uyumlu diyip çalışmaması ramler hangi yıl üretimi biliyormusunuz.bazı serilerde bu sorun olabiliyormuş çünkü buyüzden hala qvl listte uyumlu yazıyor galiba
  7. Pickle01

Çözüldü✓ Yeni Topladığım Sistem Çalışmıyor

bu sorunu duymuştum bu sorunu duymuştum başka ram takıp bios güncellemeyi denedinizmi
  8. Pickle01

Kc3000 vs kioxia exceria pro

konuyu hortlatıyorum ama 3 yıldır kioxia kullanıyorum k3000 uda arkadaşım kullanıyor.çok bi fark yok k3000 un yazılımı daha iyi ama kioxia sanki yüksek verilerde ve renderda daha iyi k3000 oyunlarda daha stabil sıcaklık veriyor
  9. Pickle01

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

teşekkürler hocam bende aldım umarım unutmam aldığımı :D
  10. Pickle01

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hayırlı ols bende 270k ile 48gb patriot u kaptım hocam herkese hayırlı olsun ekran kartınıda uyguna düşürürsem güzel olur ama acaba temmuzda zam gelirmi bilemedim
Geri