Bura Türkiye hiçbirşeyin kesinliği yok sadece acil kulaklık ihtiyacı yoksa kaçırılmayacak fırsat değil bunu demek istedim.tabi böyle herkes markayı kendi...
2 gün önce kendi sitesinde 1699tl ye düşmüştü aceleniz yoksa bekleyin yeni çıktı sayılır zaten kroniği varmı yokmu belli değil.kaçırılmıyacak fiyatta değil...
Render için Intel ekran kartı sakat. Tamamen kurtulun ve Nvidia tarafına yönelin. Render'da yazılımsal destek önemli ve daha oyunlarda bile özel sürücü...
Hocam İntel sizi biraz bi idare edecektir benim tercihim rtx 5080 i hemen almayın 2027 nin başlarında rtx 50 super serisi tanıtalacak ve rtx 5080 24gb vram...
Anakartı iptal et 5400TL ye tekrar al. Ekran kartını da Nvidia tercih et bence intel başına bela olur.
Soğutucuyu da çift kule olanlardan biriyle değiştir...
anakart kargolanmadıysa iptal et tekrar al daha ucuz şu an
soğutucu da yetersiz, o işlemci 250-265 wattlara kadar güç çekebiliyor
diğer parçalar iyi ekran...
çok teşekkürler soğutucu ve ekran kartından memnun kalmazsam ilerde degiştirmeyi düşünüyorum bilmiyorum bu sene idare eder gibi anakartı iptal ettim birdaha...
Merhaba arkadaşlar psu ve kasa hariç herşeyi satın aldım ama daha teslim almadım iptal edebilir yada değiştirebilirim uygun gördüğüm için satın aldım...
denediğinizi yazmamışsınız çok ilginç qvl listesinde uyumlu diyip çalışmaması ramler hangi yıl üretimi biliyormusunuz.bazı serilerde bu sorun olabiliyormuş...