Çok teşekkürler bende öyle düşünmüştüm de bilader kendi evine bağlattı. Benim için sordu bu şekilde kullanıyordu sıkıntı olur mu diye bağlayan arkadaşlar kullanamaz diyormuş. Emin olamamıştım.
Türksell altyapısı ile fiber internete geçtim. Evim 2 katlı 1. katta salonda kuruldu. Salondan üst kata odama Ethernet kablosu çekili. Fiberden öncesinde odama normal bi türk telekom modemi ile acces point olarak kullanıyordum. Şimdi modemi kullanamıyorum. 3 modem ile denedim ve çalışmıyor...
Arkadaşlar şuan Türknet kullanıyorum. Evim 2 katlı. Alt katta salonda ana modemim mevcut. Ana modemden, duvarların içinden üst kata kendi odama internet kablosu çektim bir modemde odama koydum. Hem Wifi hem bilgisayar için işimi görüyor.
Şimdi Fiber alt yapı geldi ve fibere geçmeyi...
https://www.amazon.com.tr/dp/B083S8N6VZ/ref=asc_df_B083S8N6VZ1604926980000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B083S8N6VZ&linkCode=asn
1700 ona vermek yerine bütçede 100 tl daha oynayabiliyorsan bunu almak çok daha mantıklı bence kullanıyorum ve renkleri canlılığı ve asus kalitesi çok...
arkadaşlar kart çok ısınıyor furmarkta 4 dakkada 87 dereceye kadar ulaşıyor normalde kasamda 4 fan var ve mesh yapıda ona rağmen kasanın yan camını söktüğümde bile 87 derece oluyor ben kapatmasam belkide daha da artacak termal macununu değiştirdim birkaç derece fark etti ama termal pedler çok...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-6-vg24vq-tuf-gaming-1ms-144hz-hdmi-dp-freesync-curved-gaming-monitor.html
bu monitörü almanı tavsiye ederim farklı sitelerden biraz daha ucuza indirim kuponuyla vs alabilirsin
Arkadaşlar 1 hafta içinde 480gb sata ssd alacağım fiyat performans ürünü kullandığınız bildiğiniz bir ssd var mı. Kronik hatalı biçok ssd var piyasada. Ben 240gb western digital kullanıyorum gayet memnunum. 480lik wd alabilirim ama uygun fiyatlı başka ssd varsa alabilirim önerileriniz nelerdir.
kardeşim attığın linkteki karta bakarsan arkada 1 adet 24+1 pin dvi çıkışı var. ne hdmi ne display portu yok yani mining için üretilmiş bir kart. demem şu ki ben 850 ye üst modelini aldım ikinci elden. araştırma yaparak güzel ve temiz bir kart alabilirsin