Teşekkürler daha toplanmadı tek tek güzel fiyat kovalayıp toplanacak. Aynı seviyede kingston ssd tavsiyeniz var mı?
1747425254
Enermax iş görür mü uzun kullanımda ve hava soğutucu için 120 lik fan mı sıkıntı boru sayısı mı az siz ne önerirdiniz?
Anakart : MSI Pro B850-P Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX (Bu sistem için fazla mı kaçar ama ileri de yükseltmeyi de düşünürsek?)
İşlemci: AMD Ryzen 9700X ya da 9600X (Hangisini önerirsiniz?)
Ram: Patriot 2x16 Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5
SSD: Corsair MP600 Core XT PCI-Express 4.0 2 TB (DRAM şart...
Adam çok basit bir biçimde dondurmadaki kalite düşüşünü eleştirmiş ama kutsalınmış gibi kafasına vurmuşsun. Senden izin mi almamız lazım reis bir konuda yorum yapabilmek için.
O zaman ben de sana bu kadar bunaldıysan bu ülkede yaşama git diyorum :ddddddd
Dostum gerçekten biraz garip birisin önce benim attığım linki türkçeye çevirip bana yeni bir şey gibi cevap yazdın. Şimdi kurmaz diyorsun ama bir önceki mesajda kuracak yazmışsın. İstiyorsan temiz bir pcde aç bir ue oyununu sana örnek şu versiyon visual studio redistributable yok diyecek next...
Hocam biraz alakasız olabilir ama 15-20 k arası yeni tv bakıyorum bu vestelin jvc modelini öneren bir kaç yer gördüm ama bana samsung almak daha garanti geliyor sizin bu konuda fikriniz nedir?
Merhaba benim philips tv yeni bozuldu. Yani bu tarz marka model özelinde bozulmalar kronik bir kaç neden üzerinde gruplaşıyor mu? Yoksa gruplaşmıyorsa atıyorum anakarta bir sürü komponent var ve hepsini listelemeniz gerekmeyecek mi bu durumda?