Neler Yeni

Bu uygulama virüs mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Arda doğan
açık kaynaklı bir all in one visual redist hepsini kuruyor

https://github.com/abbodi1406/vcredist burdan indiriyorum

virüs total sonucu : https://www.virustotal.com/gui/file/dfaf0031cb2cc00c4e9f2aaa79393c0ef6207ff09203ef017e3ccaf16992acf9

normalde hep kurardım formattan sonra ama bu seferlik bir bakayım dedim madem temiz format atıyoruz ama sonuç bu kurmalımıyım yoksa hepsini tek tek indirmekle mi uğraşayım
3.part yazılımlar veya böyle taramada şüpheli dosya sonucu çıkan yerlerden indirmektense 10-15dk'nızı fazladan ayırarak tek tek resmi sitelerinizden veya daha güvenilir yerlerden kurmanızı tavsiye ederim Visual C++ gibi dosyaları özellikle 10-15dk kazanıcam diye virüs ile patlamayın

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Yeni nesil oyunlar bunlar yoksa otomatik olarak kuruyor

DogancanYr

80+ Silver
Kullanmadığımı nereden biliyorsun? Gezginlerden şimdiye kadar hiç virüs yemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://github.com/PojavLauncherTeam/PojavLauncher mobile bi indir de kur bakayım şunu
Kurdum ve sorun yok.
Sen sanırım play storeden kaldırıldığı için virüs olduğunu düşünüyorsun.
İş öyle değil Microsoft kaldırttı.
hiçbir şekilde sorun yaşamadım ve githuba virüs yüklenmiyor mu :D
Yüklemeyi deneyebilirsin, ha yükledin diyelim zaten yeni bir yükleme olduğu için bilinçli bir
3.part yazılımlar veya böyle taramada şüpheli dosya sonucu çıkan yerlerden indirmektense 10-15dk'nızı fazladan ayırarak tek tek resmi sitelerinizden veya daha güvenilir yerlerden kurmanızı tavsiye ederim Visual C++ gibi dosyaları özellikle 10-15dk kazanıcam diye virüs ile patlamayın
10-15 dakika değil bir saati bulur hepsini tek tek indirmek.
Zaten burası güvenilir hem github güvenilir hem yapımcı güvenilir hem bilindik bir yazılım.

Yeni nesil oyunlar bunlar yoksa otomatik olarak kuruyor
Hiç bir oyun kendi kendine böyle gereklilikleri kurmaz.
Steam veya epic games platformları sizin ilk çalıştırdığınızı anlayıp kurar. Korsanda ise setup ile gelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Kurdum ve sorun yok.

Yüklemeyi deneyebilirsin, ha yükledin diyelim zaten yeni bir yükleme olduğu için bilinçli bir

Zaten burası güvenilir hem github güvenilir hem yapımcı güvenilir hem bilindik bir yazılım.

Steam veya epic games platformları sizin ilk çalıştırdığınızı anlayıp kurar. Korsanda ise setup ile gelir.
Bu linki okumanı tavsiye ederim çoğu oyun motoru benzer şeyi yapıyor burada UE için kısa anlatım var

DogancanYr

80+ Silver
Bu linki okumanı tavsiye ederim çoğu oyun motoru benzer şeyi yapıyor burada UE için kısa anlatım var
Düzelteyim her unreal engine oyunu bunu yapıyor.

Virüs ve virüsü saklamaktan uzaktan yakından alakası yok.

Bunu yapmasında asıl amaç:
Unreal Engine oyun paketlendiğinde iki EXE oluşur:

BootstrapPackagedGame.exe (ana klasörde): Ortam kontrolleri yapar (VC++ ve DirectX).

Gerçek oyun EXE'si (Binaries/Win64 içinde): Oyunun kendisidir.

Bootstrap, eksik ortam varsa kurar, her şey tamamsa oyunu başlatır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,864
İsim
Arda doğan
Kurdum ve sorun yok.

İyide yapımcı güvenlide yüklenilenler güvenilir mi?
Ve nası bir şey olmadı ben indirdiğimde reklam yiyorum ekrana durmadan

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Düzelteyim her unreal engine oyunu bunu yapıyor.

Virüs ve virüsü saklamaktan uzaktan yakından alakası yok.

Bunu yapmasında asıl amaç:
Unreal Engine oyun paketlendiğinde iki EXE oluşur:

BootstrapPackagedGame.exe (ana klasörde): Ortam kontrolleri yapar (VC++ ve DirectX).

Gerçek oyun EXE'si (Binaries/Win64 içinde): Oyunun kendisidir.

Bootstrap, eksik ortam varsa kurar, her şey tamamsa oyunu başlatır.
Ben virüs saklar ve benzeri bir yorum yapmadım ki zaten dostum bunları uğraşıp indirmene gerek zaten çoğu oyun gerekli ortamı kuracak sana diye yazdım

DogancanYr

80+ Silver
Ben virüs saklar ve benzeri bir yorum yapmadım ki zaten dostum bunları uğraşıp indirmene gerek zaten çoğu oyun gerekli ortamı kuracak sana diye yazdım
Senin dediğin olay denetlemek için var kurması için değil.

İyide yapımcı güvenlide yüklenilenler güvenilir mi?
Ve nası bir şey olmadı ben indirdiğimde reklam yiyorum ekrana durmadan
Ne reklamı sen github üzerinden indirdin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih Yılmazer
Senin dediğin olay denetlemek için var kurması için değil.

Ne reklamı sen github üzerinden indirdin mi?
Dostum gerçekten biraz garip birisin önce benim attığım linki türkçeye çevirip bana yeni bir şey gibi cevap yazdın. Şimdi kurmaz diyorsun ama bir önceki mesajda kuracak yazmışsın. İstiyorsan temiz bir pcde aç bir ue oyununu sana örnek şu versiyon visual studio redistributable yok diyecek next next diyip kuracak neyse bu kadar uzayacağını bilsem yazmazdım hiç.

DogancanYr

80+ Silver
Dostum gerçekten biraz garip birisin önce benim attığım linki türkçeye çevirip bana yeni bir şey gibi cevap yazdın. Şimdi kurmaz diyorsun ama bir önceki mesajda kuracak yazmışsın. İstiyorsan temiz bir pcde aç bir ue oyununu sana örnek şu versiyon visual studio redistributable yok diyecek next next diyip kuracak neyse bu kadar uzayacağını bilsem yazmazdım hiç.
O linkte bunu yazıyor senin dediğin unreal engine bu 3. parti uygulamaları kendisi kurarmış gibi anlatıyorsun.

Ortam kurmak: oyunlar veya uygulamalar çalışmadan önce belirli yapılandırma dosyalarının doğru şekilde ayarlanmasını gerektirir. Eğer bu dosyalar eksik veya hatalıysa, ortam eksik kabul edilir.

Oyunun ilk açılışında bu exeye soruyor zaten o yok demesi onunla alakalı. Direkt çalıştığın zaman garip bir hata verecek.

Top Bottom