PiyadeEr isimli üyenin son içerikleri

1. PiyadeEr

Avrupa Rusya'ya Saldıracak Mı?

Putin geçenlerde, Avrupa savaş istiyorsa biz hazırız demiş. Bugün de benzer bir gelirim gördüm haberlerde. Ne düşünüyorsunuz?
  2. PiyadeEr

Kilo Verememe Problemi

Arkadaşlar karbonhidrat hususundan ufak bir tartışma yaşanmış ama, bu 4 aydır ekmek vs. yemiyorum. Ne yediklerimi yazmamam benim hatam. İki öğün yemek yiyorum sadece. (Patates, yeşil fasulye, bezelye, tavuk, sık olmasa da balık, patlıcan, sık olmasa da köfte) Bu döngüde gidiyor genelde...
  3. PiyadeEr

Kilo Verememe Problemi

Herkese iyi forumlar; 4 aydır düzenli spor yapıyorum. Günde 1-2 saat kadar yürüyüş, şınav, mekik vs... Abur-cubur ve hazır yemek yemiyorum. Ancak hala kilo veremedim. Doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölüme gitmeliyim? Sizce neyi yanlış yapıyorum? Saygılarımla.
  4. PiyadeEr

Trump Venezuela'yı Vuracak Mı?

Ne düşünüyorsunuz? Nereden çıktı bu gerilim?
  5. PiyadeEr

Yeminli tercüme konusunda bir şey danışmak istiyorum

Yurtdışı başvurularında (yurtdışı borçlanma işlemlerinde) ve bazı SGK işlemlerinde yeminli tercüme gerekiyor. İşim gereği, yeminli tercüme çok yaptırıyorum. Evlilik ve kimlik belgelerine ilişkin bilgim yok. Ancak; birçok resmi başvuru, yeminli tercüme istiyor.
  6. PiyadeEr

R10.net sitesine üye olan var mı?

Beni kimse davet etmemişti. Ben üye olabildim. Güncel halini bilmiyorum.
  7. PiyadeEr

R10.net sitesine üye olan var mı?

Ben üyeyim.
  8. PiyadeEr

EFT-Havale Masrafı Almayan Banka Önerisi

Herkese teşekkür ediyorum. 2. sorum hakkında bilgisi olan var mı? İş Bankası ve VakıfBank EFT-Havale masrafı alıyor sanki. @mattia3120 @çöldekikutupayısı
  9. PiyadeEr

EFT-Havale Masrafı Almayan Banka Önerisi

Herkese iyi forumlar, sağlıklı günler; 1. Hem EFT-Havale masrafı almayan hem de müşterilerine E-SMM'den yararlanma imkanı veren bir banka öneriniz var mı? 2. Normalde Ziraat Katılım'a geçmek istiyordum. Ziraat Bankasından Ziraat Katılma para transferinde EFT-Havale masrafı kesiliyor mu...
  10. PiyadeEr

Okunabilecek kitap önerileri

Medium - Stephen King Gölge ve Kemik Serisi - Leigh Bardugo Merlin Serisi - T.A. Barron Tolkien Kitapları (Silmarillion alışmak için zor olabilir.)
  11. PiyadeEr

Dünya Nereye Gidiyor Böyle?

Anlaşılan bir tek ben tedirginim. Görüşü olan yok mu başka?
  12. PiyadeEr

Dünya Nereye Gidiyor Böyle?

Herkese iyi forumlar öncelikle. ABD-Çin gerilimi, son zamanlarda yeniden kendini gösteren Hindistan-Pakistan gerilimi, İsrailin ortadoğudaki tutumu, yeniden alevlenen Kıbrıs sorunu, İran-İsrail meselesi, Avrupanın ordu kurmak istemesi Rusyaya karşı birleşmeye çalışması gibi gelişmeler bizi...
  13. PiyadeEr

Sadece Mouse ile Oynanabilen Oyun Önerisi

Selamlar Herkese. Başlıktaki gibi sadece mouse ile oynanabilen oyun önerilerine ihtiyacım var. Sistem, fiyat fark etmez. (Steam, Epic Games vb. fark etmez.) Öneride bulunacak herkese peşinen teşekkür ediyorum.
  14. PiyadeEr

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARINA İTİRAZ VE DAVA

Genel merkezi de arayabilirsiniz. Avukatları vardır kesin. Onlara da ulaşmayı deneyebilirsiniz. Tavsiyem her halükarda, dosyaya bir dilekçe sunmanız yönünde, 2 haftalık süresi geçmeden. Ancak takdir sizin. Dediğiniz gibi hızlı bir şekilde süreçten çıkamazsınız. Saygılarımla, karar sizlerin.
  15. PiyadeEr

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARINA İTİRAZ VE DAVA

Dava konusu telefonu devrettiğinizi belirtmeniz lazım. Süresi içinde cevap dilekçesi yazıp, mahkemeye vererek durumu bildirin. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, dava açılmış ve ön inceleme aşamasında. Aslında firma ile görüşülüp halen anlaşabilirsiniz. Hiçbir eylemde bulunmaz, sadece...
Geri