• P
      Playerain, Rayzen 5 5600 Undervolt ayarı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Xigmatek apache plus 120mm var işlemci oyunlarda 90 dereceyi görüyo undervoltla ısıyı biraz daha düşürmek istiyorum
    • P
      Playerain, Rayzen 5 5600 Undervolt ayarı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamamdır çok teşekkür ederim düşüncesi olan varsa yine fikir verebilir sağ olun
    • P
      Playerain, İşlemci kategorisinde Rayzen 5 5600 Undervolt ayarı başlıklı bir konu açtı.
      İşlemcim 90-92 dereceler gibi çok ısındığından dolayı Undervolt yaparak ısıyı düşürmek istiyorum 5600 işlemciye performans kaybettirmicek en uygun Undervolt...
      • image.jpg
      • image.jpg
    • P
      Playerain, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Windows açılınca ekran gidiyor başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar kaç gündür kafayı yiğicem pc açılırken veya açıldıktan 5-10 sn sınra monitör gidiyor ekran simsiyah gelmiyor da fakat kasa ve monitör çalışıyor...
      • image.jpg
    • P
      Playerain, Ekran kartı HD6450 sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamamdır bakıp dönücem
    • P
      Şimdi aldığım kişiyle görüştüm o da aracı zaten al sat demiş satan arkadaş. Kartın sahibi 1-2 ay kadar mininte kullanmış şimdi aldım bilgisini 1736158476...
    • P
      Ama sıkıntı driver kurmakta hocam driver ı kurarken monitör gidiyor kasa çalışmaya devam ediyor biosta vs görüntü geliyor windows açılırken görüntü gidiyor
      • image.jpg
    • P
      Orda da amd driver yüklerken rx5700 olarak görünüyor evet
    • P
      Radeon rx 5700 driverını indiriyorum https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-5000-series/amd-radeon-rx-5700.html...
    • P
      Oyunlarda denemedim hiç driver kurulmadan zaten düşük fos alacağımı bildiğimden dolayı
    • P
      Aslında testlik te bir durum yok elran kartı rx 5700 driver HD 6450 kuruyor 1736157237 Evet fanların tekinden ses gelip fanlar set halinde değişti denmişti
    • P
      Furmark testi vs yapmadım kendi pc mde olucaktı o iş ama deiver kurunca ekran gidiyor
    • P
      Ekran kartını dün 2. El olarak aldım çalışan bilgisayardan söküldü
    • P
      Playerain, Ekran Kartı kategorisinde Ekran kartı HD6450 sorunu başlıklı bir konu açtı.
      Herkese hayırlı günler. Amd Rayzen 5 5600 Asus Tuf Gaming Rx5700 OC 8Gb 16 Gb (2x8) Ram 512 gb Nvme.m2 SDD 650w 80+ Psu Windows 10 Öncelikle herkese...
      • IMG_4119.jpeg
      • image.jpg
    • P
      Playerain, Windows kategorisinde Acil Yardım Asus Rx5700 Driver..!!! başlıklı bir konu açtı.
      Ekran kartı Adrenaline driverı yüklediğimde görüntü gidiyor pc çalışıyor acil yardıma ihtiyacım var bilgisi olan var mı ?
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,243
Üyeler
165,658
Son üye