plwya isimli üyenin son içerikleri

1. plwya

Oyun için 800-1300TL arası f/p kulaklık önerisi lazım

Geçen birkaç yıl boyunca Sharkoon Skiller SGH3 kullanıyordum ama bir süre sonra sağ kulaklık çalışmamaya başladı, hafif oynamalarla düzeltiyordum yine de ama bi yerden sonra tamamen gidince yeni kulaklığa geçmeye karar verdim, tip olarak üst kısmı SGH3 benzeri olursa güzel olur, USB uçlu tercih...
  2. plwya

Çözüldü✓ Sharkoon Skiller SGH3 tamir

Bu kulaklığı yaklaşık 1 yıl önce aldım hala çok sağlam çalışıyor fakat sağ kulaklıktaki sünger ve plastik arası açılmaya başladı, bunun tamiratı için satıcı desteğe mesaj gönderdim fakat ürünün satıcısı Fransa merkezli yurtiçi herhangi bir bayisi yok. Kendim tamir etmek istesem süngerlere zarar...
  3. plwya

Çözüldü✓ 400TL civarlarında oyuncu kulaklığı önerisi lazım

https://www.trendyol.com/rampage/rx6-x-horse-rgb-7-1-profesyonel-kulakustu-ps4-pc-uyumlu-gaming-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-p-118979910?boutiqueId=61&merchantId=241241 Bunu önerdiler bu nasıl ? 1660130265 Şu an aklımda olan kulaklıklar sharkoon rush-er30 , hp omen 800 , tinkver v2 veya biraz...
  4. plwya

Trendyol Express yanlış kargo mu iletti?

Yaklaşık bir hafta önce trendyoldan BULUTTABUL satıcısından bi vantilatör aldım fakat geldiğinde çalışmıyordu, durumu belirttiğimde yollayın değiştirelim dediler, yolladım fakat ürün ellerine ulaştığında farklı ürün(ayakkabı?) yolladığınız için iade reddedildi, değişim yapamıyoruz dediler...
  5. plwya

Ha bi de kafam biraz büyük ve boynum geniş. 1660075422 Gamepower, rampage gibi markaları da çok dövüyolar ya kafam baya karışık.
  6. plwya

Bütçe 300-400 civarı 7.1 USB girişli FPS oyunlarında iş görecek ses kalitesi güzel bir kulaklık arıyorum, saatlerdir forumlarda geziyorum JD ye sövüp Medusa öneriliyor, Medusa formunda JD öneriliyor gibi bir sürü kafa karıştırıcı başlık altından çıktım ve kendi başlığımı açmak istedim. Umarım...
Top Bottom