Neler Yeni

Çözüldü✓ 400TL civarlarında oyuncu kulaklığı önerisi lazım

plwya

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
400
Bütçe 300-400 civarı 7.1 USB girişli FPS oyunlarında iş görecek ses kalitesi güzel bir kulaklık arıyorum, saatlerdir forumlarda geziyorum JD ye sövüp Medusa öneriliyor, Medusa formunda JD öneriliyor gibi bir sürü kafa karıştırıcı başlık altından çıktım ve kendi başlığımı açmak istedim. Umarım boş kalmaz. Güzel ürünler için indirim/kampanya bekleyebilirim, sadece ürünlerden pek haberim yok teşekkürler.

Bütçe 300-400 civarı 7.1 USB girişli FPS oyunlarında iş görecek ses kalitesi güzel bir kulaklık arıyorum, saatlerdir forumlarda geziyorum JD ye sövüp Medusa öneriliyor, Medusa formunda JD öneriliyor gibi bir sürü kafa karıştırıcı başlık altından çıktım ve kendi başlığımı açmak istedim. Umarım boş kalmaz. Güzel ürünler için indirim/kampanya bekleyebilirim, sadece ürünlerden pek haberim yok teşekkürler.
Gencerden tinker v2 al ben memnunum

https://www.trendyol.com/rampage/rx...i-p-118979910?boutiqueId=61&merchantId=241241
Bunu önerdiler bu nasıl ?
Post automatically merged:

Şu an aklımda olan kulaklıklar sharkoon rush-er30 , hp omen 800 , tinkver v2 veya biraz daha bütçe ekleyip 600 +-50 civarı bir şeyler de alabilirim diye düşünüyorum hyperx cloud stinger core gördüm o fiyatlarda önerilen, var mı başka öneri ?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,550
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri