pmccc isimli üyenin son içerikleri

1. P

Yardım Asetto Corsa Sürücü Çalışmadı Hatası

Selamün aleyküm ben asetto kurdum grafiklerinden dolayı kasma oluyordu bende grafikleri düşürdüm şimdi oyuna girerken böyle hata veriyor
  2. P

Android USB flash yüzünden Android dosyalarım herşeyim silindi yardim edin

Arkadaşlar Bu Şekilde O Ara Kısım Ortadan Kayboldu
  3. P

Android USB flash yüzünden Android dosyalarım herşeyim silindi yardim edin

Arkadaşlar Merhaba Ben Flashimi Otg İle Android Cihazımı Bağladım Ve Flaşhin içindeki Dosyaları Silmem Gerekiyordu Sildim Flashi Çıkardım Bu sefer benim telefonun kendi galerisndeki fotoğraf müzikler aklınıza ne gelirse her şey direk silindi hiç çöp kutusuna düşmeden sanki hiç öyle şeyler yokmuş...
  4. P

LENOVO NBV15 R5 7520U 16/512

İyi Günler Bu Bütçe de Bu laptop alınır mı ders amaçlı bilişim okuyorum bide arada bi ets girerim o kadar
  5. P

Yardım Max Bütçem 10 Bin Civarları Laptop Önerisi

İyi günler maksimum bütçem 10 bin civarları o civarda bir laptop almak istiyorum bilişim teknolojileri okuyorum iyi kötüde oyun oynatsa yeter arada bir ETS falan.
  6. P

Xioami Kendi Uygulamaları Saydam Açılmıyor

Selam benim cihazım 11T hesaplayıcı notlar vs kendi uygulamaları saydam ve tıklayınca algılama yapmıyor hem Wi-Fi hem mobil veri denedim fakat ayni yani hiçbir şey olmuyor basilici tutunca sadece kaldır var notlar uygulamasını o şekilde yanlışlıkla kaldırdım.
  7. P

Xioami K40 Gaming Aşırı Isınma Ve Pil Tüketimi

Arkadaşlar merhaba yeni cihazım Redmi K40 Gaming 12/128 olan modeli cihaz içinde global MIUI 14.5.0 ve POCO ROM yüklü fakat aşırı ısınma sorunu var bundan dolayı ben Redmi'nin 12.5.7 sürümü yüklersem(POCO olmayacak) sorun çözülür mü?
  8. P

Yardım Android Media 0 öge hatası yardımcı olurmsunuz

Arkadaşlar merhaba Android cihazımda WhatsApp yedeğimi aktarmam için android>media klasöründe öğelerin gözükmesi gerek diğer cihazlarimda hiçbir sorun yaşamadım fakat şu an gözükmedigi için yedekleme yapamıyorum uygulamayı kaç defa kurdum sildim yükledim bütün izinleri verdim sonuç ayni görsel...
  9. P

4070 SÜPER HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

Bütçe 41-42 Arası Olacak Hazır sistem önerisi yapabilirmisiniz
  10. P

Havit Gemonte H2002P Mikrofon Sorunu Varmı?

Arkadaşlar bugün havitgemonte h2002p aldım boşta böyle ses yapıyor normal mi
  11. P

Çözüldü✓ İNNO3D 4070 SÜPER VS PALİT 4070

Hocam Palitin Arka Plastik Öbürünün Arkası daha iyi gibi geldi tam bulamadım Fiyat farkı yok zaten
  12. P

Çözüldü✓ İNNO3D 4070 SÜPER VS PALİT 4070

Arkadaşlar Yarın Aşşağıdaki Hazır Sistemi Satın Alcam Ekran Kartı Olarak Başlıkta Yazdığım 2 Model Arası Fiyat Farkı Yok Benim Aklımda İnno3d Var Sizin Düşünceniz Nedir sistemi fiyatı ile koydum bu fiyata daha iyisi varsa lütfen belirtirseniz Sevinirim Arkadaşlar bide ekstra Olarak Alacağım Kasa...
  13. P

4070 SÜPER 4070 7500F KARARSIZ

Hocam bi arkadaş gamegarajdan link atti orasi daha mantıklı geldi ama maalesef beklediğim sürede fiyatlar hiç düşmicek gibi geliyor çünkü daha 4070 ler bile ne indirim ne bir şey yani hala zam gelemeye devam edebilir
  14. P

Hocam Tr de belli Olmaz O Yüzden Ancak Bugün alacağım
  15. P

Arkadaşlar Merhaba Sadece Fikir Alacağım Şimdi 2 Tane Hazır Sistem Var Bi Tanesini Aldığım Zaman Ram 32 Kule Tipi Fan Diğeri Normal 1*16 stok fan ile gelcek benim gönlüm 4070 den yana resimleri Assagi Eklicem sizin tercihiniz ne olurdu
Geri