Çözüldü✓ İNNO3D 4070 SÜPER VS PALİT 4070

pmccc

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Yarın Aşşağıdaki Hazır Sistemi Satın Alcam Ekran Kartı Olarak Başlıkta Yazdığım 2 Model Arası Fiyat Farkı Yok Benim Aklımda İnno3d Var Sizin Düşünceniz Nedir sistemi fiyatı ile koydum bu fiyata daha iyisi varsa lütfen belirtirseniz Sevinirim Arkadaşlar bide ekstra Olarak Alacağım Kasa Rainbow Kule Tipi Argb Şimdi Kule tipinin 3 pin girişlerini bağlandıktan sonra onlarda Rainbow Tarzında mi Yanacaklar Teşekürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Yarın Aşşağıdaki Hazır Sistemi Satın Alcam Ekran Kartı Olarak Başlıkta Yazdığım 2 Model Arası Fiyat Farkı Yok Benim Aklımda İnno3d Var Sizin Düşünceniz Nedir sistemi fiyatı ile koydum bu fiyata daha iyisi varsa lütfen belirtirseniz Sevinirim Arkadaşlar bide ekstra Olarak Alacağım Kasa Rainbow Kule Tipi Argb Şimdi Kule tipinin 3 pin girişlerini bağlandıktan sonra onlarda Rainbow Tarzında mi Yanacaklar Teşekürler
Arkadaşlar İkiside 4070 süper Yanlış Anlaşılma Olmasın

Ekler

• Screenshot_2024-01-19-00-26-55-674_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-01-19-00-26-55-674_com.android.chrome.jpg
    308.4 KB · Hit: 168
ekran kartı inno3d olsun ama bence anakartı b650m silver yap hem daha ucuz hem daha iyi bir anakart. Ram olarakda bütçe çıkıyorsa 32gb 6000mhzcl30 var XPG +1580tl ye

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar İkiside 4070 süper Yanlış Anlaşılma Olmasın
sistem linkini atar mısın? ben de arıyorum boyle bir sistem. ve inni3d bence

hocam hangisi gozunuze daha guzel geliyorsa onu secin

Hocam Palitin Arka Plastik Öbürünün Arkası daha iyi gibi geldi tam bulamadım Fiyat farkı yok zaten
Hocam aynı sistemden bende alacağım ben bu şekilde düşünüyorum

aslında "MSI GeForce RTX 4070 SUPER Ventus 2X OC 12GB" bundan alasım vardı fakat @egecabbar arkadaşımız inno3d performansının daha yüksek olduğunu önerdi.

1705618236801.png

Hocam aynı sistemden bende alacağım ben bu şekilde düşünüyorum

aslında "MSI GeForce RTX 4070 SUPER Ventus 2X OC 12GB" bundan alasım vardı fakat @egecabbar arkadaşımız inno3d performansının daha yüksek olduğunu önerdi.

Alıntıyı görüntüle
Evet soğutma konusunda ventus genelde kötü oluyor fakat twin x2nin soğutması tatmin ediciydi. Burada sadece anakart seçimini çok beğenmedim b650 giriş seviye bir anakart olmuş. Orda sadece 2 seçim var gibi ya b650m silver yada b650 tomahawk yapıcaksın onun dışında fiyatına değen bir şey yok gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,661
Üyeler
195,425
Son üye
nahit3434
Geri