Selamlar, hanıma xiaomi bi tablet aldım sonrasında bni kalem aldım ama kalem çok dandik kendi kendine kapanıyor yeni bir kalem almam lazım ne önerirsiniz ?
Teşekkür ederim
Selamlar bütçe sınırım yok kaliteli termal macun önerir misiniz tf8 ve
[H3 id='Thermal+Grizzly+Kryonaut+iyi+diye+duydum']Thermal Grizzly Kryonaut iyi diye duydum[/H3]
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Selamlar, pubg gibi oyunları oynayan yayıncılar telefon kulaklığı kullanıyor, steelseries, logitech gibi surround sesi olan kulalklıklar yerine neden telefon kulaklığı tercih ediyorlar ?
Rica ederim abi, ama 1080 P ekran var bende onu 2K ya çekmem lazım bu kart 2K hak ediyor :) şimdi para biriktiriyorum 360HZ 2K monitör için, bazı simülasyonlar oynuyorum 1200 fps alıyıroum onları oynarken 1080e çekerim ama hikaye oyunları yada film dizi izlerken 2K ya çekecem. bide 7800x3d aldım...
Eline sağlık bende fiyatı artmadan tam öncesinde tek çekim olarak gamingtr mağazasına gidip almıştım 35K hatta alayım mı diye konu açmıştım, iyi ki almışım gigabyte 7800 xt den geçtim ve inanılmaz memnunum 2 kat para verdim ama hakkını veriyor özellikle monitörüm sadece gysnc desteklediği için...