poffyze isimli üyenin son içerikleri

1. P

Öneri Xiaomi tabletime kalem arıyorum

Selamlar, hanıma xiaomi bi tablet aldım sonrasında bni kalem aldım ama kalem çok dandik kendi kendine kapanıyor yeni bir kalem almam lazım ne önerirsiniz ? Teşekkür ederim
  2. P

Öneri Çok kaliteli termal macun önerisi

vay be, ilk defa duydum :)
  3. P

abi işlemci için arıyorum :)
  4. P

Grizzly de de bir sürü model var
  5. P

Selamlar bütçe sınırım yok kaliteli termal macun önerir misiniz tf8 ve [H3 id='Thermal+Grizzly+Kryonaut+iyi+diye+duydum']Thermal Grizzly Kryonaut iyi diye duydum[/H3] Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  6. P

Hybrid araç nasıldır ?

Candır
  7. P

Öneri 10k Bütçe Oyuncu Koltuğu Tavsiyesi

xdrive koltuklara bi bak derim ben kullanıyorum memnunum
  8. P

Öneri Yayıncılar neden telefon kulaklığı kullanıyor ?

Selamlar, pubg gibi oyunları oynayan yayıncılar telefon kulaklığı kullanıyor, steelseries, logitech gibi surround sesi olan kulalklıklar yerine neden telefon kulaklığı tercih ediyorlar ?
  9. P

Yardım Nvidia Özel Çözünürlük Sorunu Yardım

Oldu Allah senden razı olsun
  10. P

Yardım Nvidia Özel Çözünürlük Sorunu Yardım

Merhaba, Nvidia Özel Çözünürlük açılmıyor yardım lütfen, ne yapmam lazım
  11. P

İnceleme GALAX RTX 4070 Ti Super SG 1-Click OC incelemesi

Rica ederim abi, ama 1080 P ekran var bende onu 2K ya çekmem lazım bu kart 2K hak ediyor :) şimdi para biriktiriyorum 360HZ 2K monitör için, bazı simülasyonlar oynuyorum 1200 fps alıyıroum onları oynarken 1080e çekerim ama hikaye oyunları yada film dizi izlerken 2K ya çekecem. bide 7800x3d aldım...
  12. P

İnceleme GALAX RTX 4070 Ti Super SG 1-Click OC incelemesi

Eline sağlık bende fiyatı artmadan tam öncesinde tek çekim olarak gamingtr mağazasına gidip almıştım 35K hatta alayım mı diye konu açmıştım, iyi ki almışım gigabyte 7800 xt den geçtim ve inanılmaz memnunum 2 kat para verdim ama hakkını veriyor özellikle monitörüm sadece gysnc desteklediği için...
  13. P

Öneri 2K 24 inch 200HZ üzeri Monitör yok mu ?

Selamlar 2K 24 inch 200HZ üzeri monitör arıyorum ama bulamadım, sanırım yok ?
  14. P

❌İndirim Bitti! Inno3D 3X RTX 5070 Ti 44.305 TL

kartlar hatalı deniyor ne kadar doğru bilmiyorum
Geri