Bu PSU'dan bende de var, PSU araştırırken Hepsiburada'da görmüştüm ve fiyatına göre cazip gelmişti ancak TR'de bu PSU ile ilgili bir içerik bulamamıştım. Ben de yabancı Reddit'lerden PSU'yu araştırdım ve 2017 versiyonunun yüksek bir tier'da olduğunu görünce sipariş verdim. Arkadaşın dediği gibi...
Merhaba dostlar laptoptan masaüstüne geçiş yaptım ve 23.8 inchlik msi pro mp243xp monitörü satın aldım ancak ekranı bana çok büyük geliyor. Monitöre yakından baktığım için ekranda bir yeri görmek için gözümü oynatmak canımı sıkıyor. İade edip 21.5 inch bir monitör almaya karar verdim. Bana uygun...
A520M k V2 anakartımda Wi-Fi özelliği bulunmadığı için ilk başta TpLink Archer T4U diye bir USB adaptör aldım ancak verdiği hız laptopuma taktığım 5ghz Wi-Fi kartından daha düşük olunca onu iade etmeye karar verdim. Şimdi de 5GHZ özelliği bulunan bir Wi-Fi kartı almayı düşünüyordum. A520M k V2...
Arkadaşlar en fazla 2300TL kontrolcülü kasa önerisi yapabilir misiniz? Kasanın büyük olmasını istemiyorum. Uzunluğu falan özellikle.
Kontrolcülü istememin sebebi Anakartımda ARGB ve RGB portlarının olmaması ve fan hızını kontrol etmek istemem.
Hocam sizce 120mm mi almalıyım yoksa 92mm mi ? Fiyatları çok yakın, param boşa gitmesin istiyorum. Ama kasada çok büyük durmasını da istemiyorum. Performans farkı ne kadar olur ?
Anakartım A520M K V2 ve kule tipi soğutucu alacağım, gözüme ise aşağıdaki Thermalright 92mm soğutucuyu kestirdim. Bu soğutucu anakartımda ramlerime vs. çarpmadan uygun bir şekilde oturur mu ? 120mm versiyonunu almaya korkuyorum ramlerle başım belaya girer diye...
Hocam molex fan diye bir şey varmış, direkt psu'dan gücü alıp tam güç çalışıyormuş. Kasa kontrolcüsünde de fan hızı ayarı yokmuş dediğim modelde. Bu arada şehrimde teknobiyotik olmadığı için bu kasa uygun değil hocam.
Selamlar dostlar, bazı parçalar ikinci el olacak şekilde düşük seviye bir sistem kurduğum için kasa bütçem az. Aslında 1400 TL'ye Zoko Hunter alacaktım ancak fanlarının sürekli tam güçte çalıştığını öğrenince vazgeçtim. Fanların hızını herhangi bir şekilde ayarlayabileceğim bir kasa önerirseniz...
Merhaba dostlar, ilk defa sistem topluyorum ve RX 580 8gb ikinci el olarak aldım. Ancak aldıktan sonra farkettim ki kart 8+6 pin istiyormuş ve benim de Corsair CX550 550W +80 Bronze PSU'm var. Aşağıya hangi pinden ne kadar çıkardığını koyuyorum PSU'nun. Bu konudan pek anlamadığım için PSU'nun...
Merhabalar, ilk defa sistem topluyorum ve bazı parçaları ikinci el olacak şekilde ucuz bir sistem olmasını amaçladım. Ekran kartı neden düşük seviye derseniz CS2, Valorant gibi rekabetçi oyunları oynuyorum ve Youtube'daki testlere göre bu sistem gayet yeterli bu oyunlar için. İleride...