Polat eren isimli üyenin son içerikleri

1. P

Şu görseli nasıl bulurum ?

https://images.app.goo.gl/KzRxzv2BiFc6riM9A Bu olması lazım
  2. P

Telefon alırken nelere dikkat ediyorsunuz

Kesinlikle kamera performansı
  3. P

Bandırma üni - Deniz işletmeleri yönetimi okunur mu

Arkadaşlar sizce okunur mu ve ingilizce şartmıdır
  4. P

Yardım Laptop hakkında yardım

Taksitli alacağız ancak kredi kartına taksit yapamıyormuşuz , vodafone hat üzerine alabiliyormuşuz başka ne yapabilirim 1695058590 Başka türlü nasıl taksit yaptırabiliriz
  5. P

Vakıfbank var , babam taksit yapamıyoruz diyor sanırım parafta vardı ama o kart kredi kartımı onu bilmiyorum
  6. P

Arkadaşlar üni için laptop lazım İnternetten herhangi bir yerden maalesef kredi kartına taksit yapamıyoruz , vodafone hat üzerine taksit yapabiliyoruz , vodafone mağazasında ; 11.nesil i7 16gb 500gb casper nirvana , 1800 tl ön ödeme ile 12x1750 tl toplamda 23.400 oluyor başka nasıl...
  7. P

300tl kulaklık önerisi lazım

Daha önce açılmış konulara baktım da güncel değiller https://www.trendyol.com/mpow/eg10-gurultu-engelleyici-mikrofonlu-surround-oyuncu-kulakligi-ps4-ps5-pc-xbox-mavi-p-148556939?boutiqueId=61&merchantId=712208...
  8. P

windows 11 e geçmelimiyim ?

Ben geçtim ama win 10 a göre daha yavaş çalıştı , senin sisteminde böyle olmayabilir ama inan hiç gerek yok
  9. P

GTX 1650 ekran kartım var (Nba 2k23) fps drop yaşıyorum

Sisteminizin özelliklerini ve oyunda kullandığınız ayarları belirtebilirmisiniz
  10. P

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

Fiyat: 11.499 TL İ5 11400F B560M RX 6750 XT 2X8 3200MHZ 512 GB M2 SSD ASUS TUF GT301 FSP 650W
  11. P

Wifi güçlendiricisi işe yararmı ?

Modem salonda , benim odamda int 1 diş çekiyor ve aşırı yavaş İntte araştırdığıma göre wifi güçlendircisinde çok kesilme ve pekte işe yaramadığını gördüm tplink 300tl bandında wifi güçlendiricisi benim işimi sıkıntısız görürmü?
  12. P

Yerde flash bellek buldum virüslümüdür acaba

Okula giderken yerdeydi .Aldım onu ve ilk defa okulun akıllı tahtasına taktım tamamen normal gözüküyordu içinde müzikler ve bir kaç dosya vardı flaşın içine hocamızdan kopyaladığımız dosyalarını attım. ve eve gelince kendi pcme taktım abuk subuk dosyalar vardı müzikler ve attığımız dosyalar...
  13. P

Word'da boşluğu nasıl kapatabilirim?

Word'da , yazı ile dış bölge arasındaki boşluğu nasıl azaltabilirim?
  14. P

Laptopum en fazla kaç gb m2 destekler

Monster abra v16.4 3 tane port var , birinde 240gb m2.ssd var diğer 2 port boş iki tane 1tb m2.ssd alıp bu iki porta taksam sorun çıkabilir mi? anakartın kaç gb depolama desteklediğini bilmiyorum
Geri