Yardım Laptop hakkında yardım

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar üni için laptop lazım
İnternetten herhangi bir yerden maalesef kredi kartına taksit yapamıyoruz , vodafone hat üzerine taksit yapabiliyoruz , vodafone mağazasında ;

11.nesil i7 16gb 500gb casper nirvana , 1800 tl ön ödeme ile 12x1750 tl toplamda 23.400 oluyor

başka nasıl yapabiliriz , vodafone pahalıya satıyor biraz

Kesinlikle almayın o cihazı.

İnternetten herhangi bir yerden maalesef kredi kartına taksit yapamıyoruz , vodafone hat üzerine taksit yapabiliyoruz , vodafone mağazasında ;

11.nesil i7 16gb 500gb casper nirvana , 1800 TL ön ödeme ile 12x1750 TL toplamda 23.400 oluyor

Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz? Taksit yapılıyor faizsiz 6 aya kadar hepsiburadada mesela. amazonda da öyle diye biliyorum.

11.nesil i7 16gb 500gb casper nirvana , 1800 TL ön ödeme ile 12x1750 TL toplamda 23.400 oluyor

Kazık fiyat alinmaz

Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz? Taksit yapılıyor faizsiz 6 aya kadar hepsiburadada mesela. amazonda da öyle diye biliyorum.
Vakıfbank var , babam taksit yapamıyoruz diyor sanırım parafta vardı ama o kart kredi kartımı onu bilmiyorum

Amazon taksit yapiyor, taksitsiz diyede gidip kalas laptopa 23k vermeyin casper bilgisayarmi

Taksitli alacağız ancak kredi kartına taksit yapamıyormuşuz , vodafone hat üzerine alabiliyormuşuz başka ne yapabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka türlü nasıl taksit yaptırabiliriz
Yapabilmeniz gerekiyor. Ek olarak faizsiz 3 taksit kampanyaları oluyor vakıfta. Arada bir bakabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,452
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri