Ya kaçırdım konuyu bugün gaming gecesi olduğunu unuttum.Herkes fazla fazla çekmiş haftaya gelir mi acaba aldığı fiyattan verebilecek babayiğit var mı ...
Raijintek cratos 850w ve sapphire pulse 9070xt kullanıyorum 2x8 pin direkt bağladım
1770716573
Nitro almana gerek yok arada 5k var bence değmez sıcaklık...
Genel olarak dengeli ve güzel. Bence 1 tb ssd 6k alcağına 2 tb 9k al kafan rahat olsun. Anakartında 2 slot var. Mb orta seviye, psu orta seviye, ram ve...
Konudan bağımsız mag pano kasayı alsam sıcaklıklar şuanki kasama göre artar mı havalandırması nasıldır? Bu aralar çok görüyorum akvaryuma geçesim geldi...
9070xt kullanıyorum aradaki farka değmez büyük oranda oyun için alacaksın yapıştır geç 9070xt bu aralar fazla arttı 32 33 e bulsan güzel olur veya sıfır...
Yasak olabilir ss aldım bunu ben samsundayım parayı önden atıp almak istemiyorum ne olacağı belirsiz cihazda hata bile çıkabilir.Server kayıtlı olarak kendi...
Hocam işlemi zaten siz yapamazsınız server kayıtlı en sağlıklısı Cihaz kayıt için ibrahim abiye ulaşabilirsin çoğu zaman parayı önden almıyor işlem yapıyor...