Polymath isimli üyenin son içerikleri

1. Polymath

20-25K TELEFON ÖNERİSİ

illa samsung mu ? honor 200 cok ıyı fp ürünü bir incele derim. yoksa samsung s23fe olabilir
  2. Polymath

Laptop müdavimleri 2 laptop arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?

Dediğin gibi ollsa fps düşmesi vs herşeyi yaşardım
  3. Polymath

Neden alınmaz mesela? Ben kullanıyorum 1 senedir. hiç problem yaşamadım. Isınma vs hiç bir problem yok. En iyi fp ürünü bu cihazlar
  4. Polymath

hp victus tabii ki ama bu monıtor sorunu yoktu sanırım bu seride. Abdullah 14. nesıl intel ve ryzen 7 serısınde var demişti problem
  5. Polymath

Logitech f310 vs Replika ps4 kolu

logitech f310 ve 710 var. senelerdir kullanıyorum. logitech her zaman kalitedir
  6. Polymath

sürekli fps drop yiyorum

ramler tek slot mu çift slot 8+8 mi yada 16 16 ? nedir ?
  7. Polymath

Yardım Bu Laptopun Muadili Öneri

O paralara çıkabiliyorsan 4070 li al. amacın oyun ise https://www.hepsiburada.com/msi-katana-15-b13vgk-1874xtr-intel-core-i7-13620h-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000065904U
  8. Polymath

rtx 4050 laptop 12.350 tl alınır mı?

fiyatlandırma hatası bariz. sağ tarafta sepette 26 bın tl yazıyor
  9. Polymath

Hp victus Win11 ilk kurulum hatası

Sorun çözüldü. Kitlenebilir. Usb içindekileri silip tekrar kurdum
  10. Polymath

Hp victus Win11 ilk kurulum hatası

Arkadaşlar resimdeki hatayı aliyorum. Çözemedim. uefi modunu açamadım herhalde. Biosta aradim ama bulamadım.
  11. Polymath

Yardım rx 5700xt ile oyun oynarken (BATTLEFİELD V) anında kapanıyor

illa donanıma bağlamayın. Oyundaki hatadanda olabilir. Silip tekrar yükleyin. Diğer oyunlarda problem yoksa bilinki oyundandır
  12. Polymath

MEB ' in verdiği Samsung tab A7

Üniversite okuduğum zamanlar başbakanlık bursuna başvurmuştum babam emekliydi ve tabii ki çıkmadı. Bir arkadaşımın 2 evi birde lüks arabası olduğu halde ona çıkmıştı burs. Aldı çatır çatırda yedi. Ülkede adalet bu kadar işte. Müslüman ülkeyiz diyoruz ama gram müslümanlıkla alakamız yok. Bu...
  13. Polymath

rx590 lol düşük fps

Sorun ram veya psu da dostum. Aynı sorun bendede vardı. Dropta yaşıyorsan 8+8 dual yada 4+4 dual yapman gerekiyor ramleri veya psuda 550 watt değilse en az 550 watt olmalı. Aslında ikisinide yaparsan daha iyi performans almaya başlayacaksın
  14. Polymath

Cyberpunk 2077 oynayabilir miyim ?

minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ama 16 gb ram olmali bence iyi bir performans için. Hatta sadece cyber icin degil tum oyunlar icin 8+8 dual yapmani oneririm
Geri