Jackk_Sparrow
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,537
bencede en az 550w lazım
Yaptım bi 40 saniye sürdü 2 kere pc dondu gibi monitöre sinyal gitmiyo yazisi geldi ilk gidisten sonra sağ altta beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan raedon WattMan aayarlari geri yüklendi yazdıorda power olucak onu çalıştır eğer sistem kapanıyrsa PSU yetmıyor demektır monıtorun kaça kaçsa onu seç oyle başlat
2060 bile besliyor dostu.darboğaz 1600af nin rx590ı yeterince besleyeceğini sanmıyorum
Ddu ile ekran kartının full sill bidaha yükle sorun bi ihtimal kalkar dostumArkadaşlar merhaba 2 gün önce PC elime geçti indirdim çoğu oyunu ama fpsler benchmarktakilerden düşük gibi geliyor lolde 1080p en düşük ayarlarda 144den düşüyor ne yapabilirim
xfx fatboy rx590 8gb
r5 1600af
Asus a320
xpg 8gb 3000mhz
500w 80+
evet radeon ayarlarını aç sag üstten ayarlara tıkla aşşa in ayarları sıfırlamonitör ayarını bulamadım hiçbişi ellemeden testi yaptım hiçbişi olmadı hata bulunamadı dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaptım bi 40 saniye sürdü 2 kere PC dondu gibi monitöre sinyal gitmiyo yazisi geldi ilk gidisten sonra sağ altta beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü varsayılan raedon WattMan aayarlari geri yüklendi yazdı
Sorun bu değil dediğin işlemci 2060 bile besliyordarboğaz 1600af nin rx590ı yeterince besleyeceğini sanmıyorum
Tüm ayarları Fulleyip sadece efektleri düşüğe alıp dener misin?RAM frekansi 3000 1 tane 8gb var PSU 500w 80+ cougar gibisinden bişiydi
Deismedi bisiTüm ayarları Fulleyip sadece efektleri düşüğe alıp dener misin?