Bu bir anda mı oluyor yoksa direk oyuna girdiğin zaman mı ?dün apex legends indirdim oynarken monitörden sinyal yok yazısı gleiyor siyah ekranda kalıyor dcde arkadaşlarımı duyabiliyorum ama ekrana görüntü gelmiyor
r5 1600af
xfx rx590 8gb
asus a320
8gb 3000mhz ram
500w 80+ PSU
3 4 dakika oynadıktan sonra kapandıBu bir anda mı oluyor yoksa direk oyuna girdiğin zaman mı ?
Ekran kartı sıcaklığın kaçtı peki3 4 dakika oynadıktan sonra kapandı
aşırı sıcaklıktan olabilr diye düşünoyrum cama değince aşırı sıcaktı warzone oynarken bile bu akdar sıcak olmuyodu ayarlar orta düşükteBu bir anda mı oluyor yoksa direk oyuna girdiğin zaman mı ?
PSU yetmiyor olabilir.dün apex legends indirdim oynarken monitörden sinyal yok yazısı gleiyor siyah ekranda kalıyor dcde arkadaşlarımı duyabiliyorum ama ekrana görüntü gelmiyor
r5 1600af
xfx rx590 8gb
asus a320
8gb 3000mhz ram
500w 80+ PSU
Ekran kartı sıcaklığı yüksek olsaydı bilgisayar kapanırdı ve discordda.Ekran kartı sıcaklığın kaçtı peki
bir kere yaptığımda aaynı şeyler oldu pc kaapandı yeniden açtımPSU yetmiyor olabilir.
Hem işlemciye hem Ekran kartına stress testi yapar mısın (aynı anda)?
Bu sisteme 500w gayet yeterli bence.PSU yetmiyor olabilir.
Hem işlemciye hem Ekran kartına stress testi yapar mısın (aynı anda)?
Hocam bende de oluyordu da aynı sorun sistemim imza da yazıyor zaten ekran kartı çok ısınınca ekran gidiyor ama arakadan sesde geliyorduEkran kartı sıcaklığı yüksek olsaydı bilgisayar kapanırdı ve discordda.