Şuan işteyim akşam eve gidince aynı değerlerde test yapıp ss atarım bende
tamam teşekkürlerŞuan işteyim akşam eve gidince aynı değerlerde test yapıp ss atarım bende
ana kartın kaç mhz olduğunu biliyor musuz?
yanlış olabilirim ama senin ana kartın ekran kartını ve ssd yi kaldırmakta sıkıntı yaşıyor olabilir 4600mhz tercih etmen iyi olabilir. eğer işlemcini adını türünü yazarsan sana daha fazla bilggi verebilirim.bilmiyorum h510ma pro ama anakartım
yanlış olabilirim ama senin ana kartın ekran kartını ve ssd yi kaldırmakta sıkıntı yaşıyor olabilir 4600mhz tercih etmen iyi olabilir. eğer işlemcini adını türünü yazarsan sana daha fazla bilggi verebilirim.
1tb hdd var ek olarak lol ssd içindeydi ama ondan fps düşüktür diye hdd ye kurdum hala aynıKioxia 240GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 240GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
sorun gerçekten anakart olabilir çünkü sistemin biraz ağır yada sen işletim sistemine hdd ye kurmuş olabilirsin (buda hızı etkileyen bir faktör) yada sen bu ağır sisteme 8 gb ram taktın ve bilgisayar ekran kartı ile işlemci arasındaki bilgi akışını sağlayamıyor (aklında bulunsun ram işlemciyi taşır işlemcide ekran kartını) ram 16 gb tercih et.Kioxia 240GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kioxia 240GB Exceria Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comMesaj otomatik birleştirildi:
1tb hdd var ek olarak lol ssd içindeydi ama ondan fps düşüktür diye hdd ye kurdum hala aynı
yinede bekle belki daha iyi bilen biri çıkar.sorun gerçekten anakart olabilir çünkü sistemin biraz ağır yada sen işletim sistemine hdd ye kurmuş olabilirsin (buda hızı etkileyen bir faktör) yada sen bu ağır sisteme 8 gb ram taktın ve bilgisayar ekran kartı ile işlemci arasındaki bilgi akışını sağlayamıyor (aklında bulunsun ram işlemciyi taşır işlemcide ekran kartını) ram 16 gb tercih et.
rami unutmuşum 8x2 3200 mghzsorun gerçekten anakart olabilir çünkü sistemin biraz ağır yada sen işletim sistemine hdd ye kurmuş olabilirsin (buda hızı etkileyen bir faktör) yada sen bu ağır sisteme 8 gb ram taktın ve bilgisayar ekran kartı ile işlemci arasındaki bilgi akışını sağlayamıyor (aklında bulunsun ram işlemciyi taşır işlemcide ekran kartını) ram 16 gb tercih et.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yinede bekle belki daha iyi bilen biri çıkar.
bence sıkıntı anakart olabilir ama siz yinede bu işlerle uğraşan birine danışınrami unutmuşum 8x2 3200 mghz
Sen forumda bayadır bu konuyu sürekli taşıyorsun ve hala sonuç alamadın mı kanka?Ekran kartını başkası denedi mi ?rami unutmuşum 8x2 3200 mghz
evet çözüm bulamadım hala , denedim benim bilgisayara göre daha iyi verdi ama oda r5 3600 daha iyisini bulamadım tam göremedim yani performansı o işlemciden forza testleri 10 fps daha iyidi onun kiSen forumda bayadır bu konuyu sürekli taşıyorsun ve hala sonuç alamadın mı kanka?Ekran kartını başkası denedi mi ?
sorunu buldun muevet çözüm bulamadım hala , denedim benim bilgisayara göre daha iyi verdi ama oda r5 3600 daha iyisini bulamadım tam göremedim yani performansı o işlemciden forza testleri 10 fps daha iyidi onun ki