Fps normalinden düşük

Chitaca

80+
Reaksiyon skoru
43
Sistemim orta seviye bir sistem diyebilirim ve oynadığım oyunlarda aşırı derecede bir fps düşmesi yaşıyorum. Müzisyenim ülkenin durumu yüzünden torrent programlar kullanıyorum bunlar sistemin performansını etkiliyor mudur format atmam gerekir mi?
Sistem:
R5-1600AF
RX580 8GB
16GB Ram
Oynadığım oyunlar genelde LOL ve R6 oluyor bundan 6 ay önce R6de yüksek ayarlarda 130fps görürken şuan düşük ayarlarda bunu görüyorum. LOLde ise en yüksek ayarlarda 160fps civarı alırken 90fps civarı alıyorum.

''CTRL+ALT+DELETE Görev Yöneticisi'' bak bakalım arka planda ne kadar bellek, cpu ve gpu kullanımı var.

''CTRL+ALT+DELETE Görev Yöneticisi'' bak bakalım arka planda ne kadar bellek, cpu ve gpu kullanımı var.
1665614543070.png

Bütün hepsi sistem hizmeti gibi duruyor.

hocam ekran kartını güncel değilse güncelleyebilirsin kimisde oyunlardan kaynaklanıyor bazen bendede oluyor 1 patch sonra düzeliyor pc kasasını açıp temizleyedebilirsin faydası olur.

hocam ekran kartını güncel değilse güncelleyebilirsin kimisde oyunlardan kaynaklanıyor bazen bendede oluyor 1 patch sonra düzeliyor pc kasasını açıp temizleyedebilirsin faydası olur.
hocam hepsini yaptım fakat düzelmedi şöyle diyim bnu sorun bayadır var ve herhangi bir şekilde düzelmiyor. format şart oldu gibi.

Geri