1200-1400 ' e gayet iyi mouselar arkadaşlar. Muadilini bulamazsınız Türkiye için geldiğinde herkes içini açar beraber rahatlarık ortalığı karıştıran...
Arkadaşlar çoğu oyunda 8k da zaten sorun yaşarsınız takılma vs hatta 4k da bile sorun yaşayabilirsiniz. Burada oyunun sağladığı değerler , bilgisayarınızda...
Bu kadar dert yapmayın ya en fazla iade ederiz neden bu kadar takıldınız anlamadım ? Sanki muadili varda keşke onu alsaydım kafasındasınız. 4k-8k muadili...
Aj159 pronun resmi satıcısı 45 dolara felan satıyor ürünü. Bu aracı toplu aldıysa daha ucuza satabilir . Fakat yarı fiyatına kadar olabilir mi bilemiyorum...
Çok zor bir şey değil sahte bir ürün gelirse belgelerle temuya iade oluşturursunuz zaten böyle durumlarda yardımcı oluyor. Sonuçta alınan yerde yetkili...
Valla şuanda her şey çıkabilir. Yani gelen ürün orjinal bile olsa herhangi bir arızada yine elinde kalacak :ROFLMAO:. Açıkcası insanları bu riske aşırı fiyat...
Böyle bir şey yaparlarsa ben dahil birçok kişi korsana yönlenir çok önemli değil. Korsanlara modlar çıkar , multiplayer serverları açılır. Yaklaşık 10-15...
Client Taraflı Verilen Ping Genellikle (%99) SUNUCU = VPN ( Giriş Yapılan İp Adresi ) arası yazar tam dogru veri almak icin
Vpnnin verdigi ip adresine ping...
Şimdi daha iyi anladım. Vpnin sağladığı ip adresine ping attığımda yaklaşık 7-8ms ile gidiş yapıyorum oyun client içinde de 57 civarı alıyorum yani 64...
Peki hocam benim düzelen pingim fake midir arkadaşın dediği gibi ? Oyun üzerinde cloudflare warp ile denedim ve yaklaşık 70 olan pingim 58-60 civarına...
Biz sunucularda hattımıza tier 1 network üzerinden saglarız böylece sunucular birbirleriyle en hızlı şekilde haberleşir
ev internetleri tier 4 networku...