avrupa yada amerikadan alındığını düşünmüyorum fare fiyatları buralarda çok pahalı değil logitech felan alırlar. Ama bizim gibi 3. dünya ülkeleri talep eder.
Arkadaşlar aj159 pro ve apex aynı mcu'ya sahip royuan . Fakat bu fiyatlarda alınabilecek bir mouse eğer takılma mevzuları yoksa gelince test edeceğiz...
Doğrudur sürekli yanlış yada bilerek bir şey yapılıyorsa bunu direkt ifşalasan daha mantıklı olurdu. Dediğim gibi arkadaşımda trendyol diğer yerlerde ürün...
Eğer ürün elinize ulaştıysa haklı olabilirdiniz. Fakat unutmayın ki satış sistemlerini yöneten kişilerde birer insan yani hata yapıp yanlış fiyat girebilir...
Royuan , Nordic dediğimiz mouseda denetleyeci yani beyni gibi düşünebilirsin hızlı işlerse hızlı çalışır. Arasında ki farkları bilmiyorum araştırmadım da...
Evet arkadaşlar AJ159 Pro mcu'su kesinleşti gibi . Galiba ajazz sitesinde yazan bilgiler yanlış. Direkt olarak onlara mail attım ve geri dönüş yaptılar ...
Aslında var . En basitinden arkadaşım aynı altyapı ile türktelekom kullanırken maksimum 16mbps veriyorlarda ve pingi genel olarak oyunlarda çok yüksekti...
Tezgaha geldiğiniz bir durum yok. Ajazz internet sitesinde özelliklerinde ne yazıyorsa o gelecek satıcı ajazz ile direkt anlaşamalı olarak satıyor. He...