Poyraz Efendi isimli üyenin son içerikleri

1. Poyraz Efendi

Bilgisayar hata verdi?

Bilgisayarı açtığımda bu sayfa geliyor ve kapatıp açsam da düzelmiyor nasıl düzeltirim şimdiden teşekkürler
  2. Poyraz Efendi

Valorant Toxic Oyuncular Olmadan Nasıl Oynanır?

Yüksek elo ile düşük elo oynanmayacak kadar kötü.Plat-Gold arasında ben çok zevk alıyorum bilmem herkes öyle mi.
  3. Poyraz Efendi

Game Garaj Deneyimleriniz?

inno3d rtx 2060 aldım indirimli.Hızlı ve sağlam geldi önerebilirim.
  4. Poyraz Efendi

Red Dead Redemption 2 derslerde kullanılacak!

Akıcı bir şekilde orta üst ayarlarda oynarsın.
  5. Poyraz Efendi

Öneri 230 TL Mekanik Klavye ?

eğer 200 civarı ise öneririm
  6. Poyraz Efendi

Bu ses intihar sebebi!

Hiçbirşey olmadı
  7. Poyraz Efendi

işlemcisiz sistem aldım nasıl (ÇALIŞIYOR)-(MİZAH)

+Kanka senin pc bi ara yavaş diyordun hallettin mi -Evet ekran kartının 4 cigolayt rami fazlaymış ekran kartını alıp daha düşük modelini verdi
  8. Poyraz Efendi

Ölünce Bilincimiz Kapanıcakmı Sizce ?

Ölümden sonra yaşam var mı?
  9. Poyraz Efendi

Ölünce Bilincimiz Kapanıcakmı Sizce ?

Netflixin tam bunla alakalı bir belgeseli vardı,çok fantastik ve saçmaydı ama iyi örnekler vardı iyi anlamak için.Mesela ölüme yakın an geçiren insanları inceliyorlar bi göz atmanı öneririrm
  10. Poyraz Efendi

Sizce Evrim Teorisi Olabilir Mi ?

Evrim teorisi gerçektir.Evrim bir inanç konusu değildir.Evrimin gerçek olduğu bilimsel bir kesinliktir.ancak evrimi daha iyi anlatabilecek bir açıklama olabileceğinden sonuna TEORİ diyoruz.Yani bunun açıklaması bu. Ha bu arada belirtmeden geçmeyeyim.Bundan çook önce 7 farklı insan türü olduğu...
  11. Poyraz Efendi

minecraft 10 fps sorunu yardım

Java ise olur,Win 10 edition kullanın
  12. Poyraz Efendi

Elektrikli otomobillere gelen ÖTV zammı

Gelecek senaryosu:Togg tekel olacak, Rakipleri türkiyeden çekilecek, Togg fiyatları arttıracak, Toggu kimse almayacak, Yeni Yerli araba markası çıkacak ve yeni vergiler inşallah maşallah dıj minnaklar😥😥🤘
  13. Poyraz Efendi

Rehber Armoury Crate yazılımından mouse kontrolü

Rog armouryden çekmediğim kalmadı mousumde takılmaya sebep oluyordu ben de kaldırdım.
  14. Poyraz Efendi

Csgo için 2000 ₺ monitör önerisi

Hocam peki Aoc C24g2uae 165hz 1 ms hakkında düşünceleriniz ne?Hem arkadaşın fikri oluşsun hem de ben öğreneyim
Geri