Game Garaj Deneyimleriniz?

7 ay önce sipariş ettim ve 4 günde geldi kargo sağlamdı :)

9-10 ay önce Aquarius 5AN modelini özelleştirerek aldım. Sipariş verdiğim gün kargoya vermişlerdi. 3 gün içinde elimde olmuştu. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Sadece kasanın öndeki fanından bir kere sürtme sesi duydum. Daha sonra nolur nolmaz diye garantiye yolladım o fanı. Yeni bir tane gönderdiler. Bu süreç toplam 2 gün sürdü. 2 gün sonunda yeni fan elimdeydi. Satış sonrası destekleri gerçekten güzel. Onun dışında psu konusu herkesin aklına takılan bir durum. Ben garanti sürecinde kullanıp garanti bittiğinde değiştirmeyi düşünüyorum nolur nolmaz diye. Ortalama bir psu sonuçta. Genel olarak memnun kaldığım bir firma. Tavsiye ederim.

Arkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu

-sistem kaç günde elinize ulaştı

Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım🤭
Sipariş verdikten sonra 3 saat sonra kargoya verildi.

Bende aquaris a5 aldım. 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi soğutması özellikle çok iyi. Kalite anlamında birçok site ve kuruluştan daha fazla konfigirasyon imkanı sağlamları çok iyi.Sizim seçiminize bağlı kalite olayı. Servis leride baya iyi şuanda umarım hep böyle kalır. Ara 5 dk içinde konuş. Vatan pc bile bakmıyor adamın yüzüne

1 kulaklık aldım ve kargoya verildikten sonraki gün elime ulaştı, paketleme şu ana kadar gördüklerim arasında en iyilerdendi.

-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu

Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım🤭
Kac tl butce ile.bir sistem aldiniz bende 6000tl lik bir sistem arıyorum da

inno3d rtx 2060 aldım indirimli.Hızlı ve sağlam geldi önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,197
Üyeler
192,224
Son üye
XneverX
Geri