Game Garaj aquarius 5an Sistem alacaklar DİKKAT.

Sadece oyun odaklı alacak iseniz 3500x seçmek daha mantıklı. Bütçe yetiyorsa 3600 de alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum virüs gitse bile şuan 4200'e aldığı bu sistem 3.9 falan olurdu en fazla. Dolar pek değişmez bundan sonra.
maks 6.5 olur oda 300 tl oynar

ya bekleyin bekleyin diyorlar değişen bir şey yok aksine yükseliyor fiyatlar 6.90 ken beklediyorlar yükseliyor bence beklemenin şuanlık faydası yok

oyun odaklı alıcam

sizce yarınki ince hesaptaki indirimde 144 hz 1ms li monitörleri 1000 TL ye bulabilir miyim
sistemlerin fiyatları 1000 tl arttı neredeyse kendiniz bilirsiniz ama dolarla çok alakası yok zam gelmesinin virüs nedeniyle stoklar kalmıyo üretim durdu ve fırsatçılık ama elbet düzelecektir dediğim gibi siz bilirsiniz ama şuan bana göre mantıklı olan bekleyip daha iyi bir sistem almaktır ki öyle yapacağım

sistemlerin fiyatları 1000 TL arttı neredeyse kendiniz bilirsiniz ama dolarla çok alakası yok zam gelmesinin virüs nedeniyle stoklar kalmıyo üretim durdu ve fırsatçılık ama elbet düzelecektir dediğim gibi siz bilirsiniz ama şuan bana göre mantıklı olan bekleyip daha iyi bir sistem almaktır ki öyle yapacağım
Şuan var olan bir sistemin ve bu durum düzenlene kadar seni üzmeyeceğini düşünüyorsan beklemek iyi bir hamle. Ama ben düzeleceğine inanamıyorum daha kötüsü olacak gibi hissediyorum. Şöyle düşün Türkiye zaten ölmek üzereydi ama biraz daha zamanı vardı. Virüs muhabbeti belkide son kurşun oldu. Yani zaten ölecek bir insana bir kurşun daha atarak ölümü hızlandırmak gibi bişe. Virüs ölü piyasayı daha çok öldürdü. Düşerse de dolar 7 seviyeleri ile takılır diye düşünüyorum.

Ekran kartı hariç diğer sürücüleri db den yapıyorum daha sorun yaşamadım.

ya bekleyin bekleyin diyorlar değişen bir şey yok aksine yükseliyor fiyatlar 6.90 ken beklediyorlar yükseliyor bence beklemenin şuanlık faydası yok

oyun odaklı alıcam

sizce yarınki ince hesaptaki indirimde 144 hz 1ms li monitörleri 1000 TL ye bulabilir miyim
Bulamasiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,461
Üyeler
185,734
Son üye
samerevin
Geri