Neler Yeni

Game Garaj aquarius 5an Sistem alacaklar DİKKAT.

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Driver Booster = galaksinin en kötü ve işlevsiz programı. Siteden indirmek varken sakın böyle programlar kullanmayın

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
bende bu sistemi alıcam fakat ryzen 5 2600 gtx 1660 super için yeterli mi besler mi?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
sistemin virüsten önceki ederi en fazla 3500 tü keşke bekleseydiniz piyasa düzelince daha iyi bir sistem edinirdiniz

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
bende bu sistemi alıcam fakat ryzen 5 2600 gtx 1660 super için yeterli mi besler mi?
Sadece oyun odaklı alacak iseniz 3500x seçmek daha mantıklı. Bütçe yetiyorsa 3600 de alınabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sistemin virüsten önceki ederi en fazla 3500 tü keşke bekleseydiniz piyasa düzelince daha iyi bir sistem edinirdiniz
Dostum virüs gitse bile şuan 4200'e aldığı bu sistem 3.9 falan olurdu en fazla. Dolar pek değişmez bundan sonra.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ya bekleyin bekleyin diyorlar değişen bir şey yok aksine yükseliyor fiyatlar 6.90 ken beklediyorlar yükseliyor bence beklemenin şuanlık faydası yok

oyun odaklı alıcam

sizce yarınki ince hesaptaki indirimde 144 hz 1ms li monitörleri 1000 tl ye bulabilir miyim

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
abi test ettinmi oyunlarda hangi oyunda kaç veriyor bende aynı şekilde alıcam sadece SSD alıcam 240 gb çünkü elimde 500gb HDD var birde RAM 16 gb olucak fps testi yaptıysan yazarmısın birde sistemin ölçüleri küçük geldi bana belki ilk defa masaüstü alacağım içindir kasanın fotoğrafını falan atarmısın RGB kumandasının falan ? şimdiden sağol
+1

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ryzen 5 3600 bu sistem için fazla bence bütçem monitör dahil 7000tl

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Samet Kaya
ryzen 5 3600 bu sistem için fazla bence bütçem monitör dahil 7000tl
Knk bu sistemi 16gb ram inno3d 1660ti 3500x yap artıyorsa bide Samsung un monitörü indirimde şuan Hepsiburada da 1.3k

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
1660 ti ile super arasında pek fark yok ama 400 tl var deyeceğini düşünmüyorum

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Samet Kaya
game garaj hikayemi detaylıca anlatayım. Sokağa çıkma yasağının ilk gününde 1 Mayıs'ta Aquarius 5n sistemini özelleştirip sipariş ettim. Sokağa çıkma yasağından hemen sonra sabah 8 pazartesi günü kargoya verildi. Salı sabahı teslim aldım. Oem sistem yani Windows kurulu olarak gelmiyor. Windows kurulu olmadığı için teknik olarak driver larda güncel değil. İlk olarak win 10 pro formatını attım. Windows updateleri yaptım driver booster indirip driverlarin güncellemesini yaptım. Sonra anakart sitesine girip chipset güncellemelerini yaptım. Aradan 1 saat geçti mousede bir kasma oluyor anlatamam sağ çaprazdan sol capraza 3 4 sn yede geçiyorum mouse ile düşün. Sonra bunun kaynağını aramaya çalıştım. Anakart chipset olabileceğini ön görüp kaldırıp tekrar yükledim. Sıkıntı düzeldi takı oyunda her şey yolunda giderken birden bire aynı sorun olmasına kadar. Tekrar format atıp herşeyi daha dikkatli kurdum. Yine aynı şey oldu dikkat ettiğimde yük altında oluyor du. PC yi yeniden başlattığınızda düzeliyor ama saati belli olmayan bir sorun olduğu için anlık önüne çıkıyor buda çok can sıkıyor. Sonra gamegaraj teknik servisini aradım durumu anlattım. Adam ilk olarak bana harici driver pack programi kurulumu yaptınız mı. Hemen bir ışık yandı bende driver booster kullandığımı söyledim. Ve bu konu ile ilgili çok kez aradıkları ve driver programından kaynaklandığını söylediler. En sağlıklısı anakart in sitesindeki chipset lerin indirilip kurulması hakkında bilgi verdi. Kendi sitenizdeki driverlari kurmama gerek var mı dediğimde en sağlıklısı anakart sitesi dedi. 3.kez format atıp Nvidia sitesinden ekran kartını guncelledim. Anakart a ait guncellemeri de Windows update üzerinden yaptım. 5 saat dir kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok. Sıkıntı tekrar olursa Anakart sitesinden chipset indirip kurucam. Tek tek test ediyorum. Furmark testine soktum 61 derece üzerine çıkmadı işlemci yi teste soktum 70 ısıyı gecmedi. SSD testi yaptım hız ve sağlığı her şey mükemmel. 2 günde yaklaşık 350 GB dosya ve oyun içeriği indirdim. Buda benim driver booster bok yemem yüzünden. Eğer ileride sorun olmazsa..
Kasaya gelirsek fotolarını atarım 3 RGB fan önde 1 arkada birde fan ve LED kontrolü için bir kumanda kasanın ısı yalıtımı v.b suan için çok iyi. Fanlar son hızda olmasına rağmen çok sessiz. Yok gibi bir şey. Eğer sorun devam ederse gondermemi istediler. En korktuğumuz sorun türü saati belli olmayan sorun dediler. İnşallah yazılımda dir dediler. Bakalım sorun olmaz ise driver booster bok yemesi. Kesinlikle driver booster indirmeyin.
Kardeşim cevap yazar mısın özelden yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Volkan
abi test ettinmi oyunlarda hangi oyunda kaç veriyor bende aynı şekilde alıcam sadece SSD alıcam 240 gb çünkü elimde 500gb HDD var birde RAM 16 gb olucak fps testi yaptıysan yazarmısın birde sistemin ölçüleri küçük geldi bana belki ilk defa masaüstü alacağım içindir kasanın fotoğrafını falan atarmısın RGB kumandasının falan ? şimdiden sağol

Bir kaç oyunda test ettim 1600x900 çözünürlük ile monitörüm biraz eski.
Pubg full ayarlar vikendi; 90 100 arası özelleştirilmiş ayarlarimda 120 130
Rainbow six siage ; full ayarlar ile 160 180 arası değişiyor. Özelleştirilmiş; ortalama 260 280 arası
For honor ; full de 140 150 arası
Bir kaç oyunda test ettim 1600x900 çözünürlük ile monitörüm biraz eski.
Pubg full ayarlar vikendi; 90 100 arası özelleştirilmiş ayarlarimda 120 130
Rainbow six siage ; full ayarlar ile 160 180 arası değişiyor. Özelleştirilmiş; ortalama 260 280 arası
For honor ; full de 140 150 arası
Screenshot_2020-05-08-00-05-53-345_com.miui.gallery.png

Screenshot_2020-05-08-00-05-25-878_com.miui.videoplayer.png

ben Aquarius 5AN-X bunu almayı düşünüyorum PC hocasının birkaç özelleştirme ile bende sıkıntı olmaz degılmı arkadaslar ılk defa alacagım ıcın alınca da ne yapacagımı bılmıyorum keske bırı anlatsa:(
Bir sıkıntı olmaz gönlün rahat olsun.

500 600 TL için 3 5 ay bekleyecek değilim. Piyasa düzelince sistemi geliştiririm. Tamamen kendim odaklı davrandım.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
test videosunda işlemci soğutucusunda RGB aydınlatma vardı varmı ve 1600 af ile almalımıyım tb HDD kedim ekleyeceğim

olmaz sistem iyi PSU su kaliteli bir marka ekran kartı rtx r5 3. nesil gayet güzel sistem
?

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Volkan
Top Bottom