Neler Yeni

Game Garaj Deneyimleriniz?

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Akgül
7 ay önce sipariş ettim ve 4 günde geldi kargo sağlamdı :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
9-10 ay önce Aquarius 5AN modelini özelleştirerek aldım. Sipariş verdiğim gün kargoya vermişlerdi. 3 gün içinde elimde olmuştu. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Sadece kasanın öndeki fanından bir kere sürtme sesi duydum. Daha sonra nolur nolmaz diye garantiye yolladım o fanı. Yeni bir tane gönderdiler. Bu süreç toplam 2 gün sürdü. 2 gün sonunda yeni fan elimdeydi. Satış sonrası destekleri gerçekten güzel. Onun dışında psu konusu herkesin aklına takılan bir durum. Ben garanti sürecinde kullanıp garanti bittiğinde değiştirmeyi düşünüyorum nolur nolmaz diye. Ortalama bir psu sonuçta. Genel olarak memnun kaldığım bir firma. Tavsiye ederim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu

-sistem kaç günde elinize ulaştı

Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım🤭
Sipariş verdikten sonra 3 saat sonra kargoya verildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ysf
Bende aquaris a5 aldım. 2 haftadır kullanıyorum gayet iyi soğutması özellikle çok iyi. Kalite anlamında birçok site ve kuruluştan daha fazla konfigirasyon imkanı sağlamları çok iyi.Sizim seçiminize bağlı kalite olayı. Servis leride baya iyi şuanda umarım hep böyle kalır. Ara 5 dk içinde konuş. Vatan pc bile bakmıyor adamın yüzüne

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
1 kulaklık aldım ve kargoya verildikten sonraki gün elime ulaştı, paketleme şu ana kadar gördüklerim arasında en iyilerdendi.

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu

Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım🤭
Kac tl butce ile.bir sistem aldiniz bende 6000tl lik bir sistem arıyorum da

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Perşembe akşamı sipariş ettim Salı sabah 10 da geldi. Gayet memnunum teknik destekleri çok hızlı ve yararlı kısaca sevdiğim ve güvenilir bir site.
Taksitle çok faiz var neden

Poyraz Efendi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Ender Kaynarca

inno3d rtx 2060 aldım indirimli.Hızlı ve sağlam geldi önerebilirim.

Top Bottom