Patlama durumu falan olmasın da yeter.Valla bayağı bir kişide benim sorunu duydum aigo markada ama şans işi sıkıntısız kullanan da çok. Nasip artık.
Patlama durumu falan olmasın da yeter.Valla bayağı bir kişide benim sorunu duydum aigo markada ama şans işi sıkıntısız kullanan da çok. Nasip artık.
Sipariş verdikten sonra 3 saat sonra kargoya verildi.Arkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu
-sistem kaç günde elinize ulaştı
Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım
Kac tl butce ile.bir sistem aldiniz bende 6000tl lik bir sistem arıyorum daArkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim
-site biraz düşük bütçeye başka markalar kullanıyor, biostar red dragon vs. vs. Onların çok bi farkı olur mu
Yani aklıma bunlar takıldı, sizinde merak ettikleriniz varsa hep beraber yardımlaşalım
Taksitle çok faiz var nedenPerşembe akşamı sipariş ettim Salı sabah 10 da geldi. Gayet memnunum teknik destekleri çok hızlı ve yararlı kısaca sevdiğim ve güvenilir bir site.
inno3d rtx 2060 aldım indirimli.Hızlı ve sağlam geldi önerebilirim.Arkadaşlar bugün sabah bi sistem sipariş ettim