Yok alıcıyı çıkarınca pc de sıkıntı yok taktıktan 5 sn sonra watchdog mavi ekran veriyor. Yazılımsal bişey yok acaba alıcı kısa devre mi yaptırıyor çünkü alıcıyı elime aldıktan sonra ısındığını fark ettim.
Pc ye wifi alıcısını takdığımda bir süre sonra hata veriyor. Wifi alıcısı yokken sıkıntısız çalışıyor. Wifi alıcısının içini açıp bakmak istedim ama bir şey bulamadım. Sizce sorunu ne çöp mu oldu bu.
Xpg gammix s70 blade 2tb ssdim öldü boot olmuyor. Daha 7 ay önce abdullah abiden almıştım ama sorunlu ssd olduğunu bilmiyordum herkeste aynı sorun varmış.
Bana kaliteli ssd lazım bu ssd gibi yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü ssd lazım. Hal bu ki pc nin donması mavi ekran vermesi her şey ssd...
Oyun oynarken pc bi anda mavi ekran verip kapandı sonra bios açıldı pc yi tekrar açtığımda pc açılmıyordu bios açılıyordu, sanki ssd yi görmüyor. Bende ssd yi takıp çıkardım sonra açıldı ama tekrar yine aynı şey oldu. Sizce hata ne bozuk olan parça ne yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar benim pc her seferinde donuyordu ramlerden kaynaklı zannediyordum ama pc çalışırken ram'e dokunduğumda pc resetlendi yani ram slotu bozulmuş. Sizce yeni anakart mı almam lazım yoksa tamir mi ettirmem lazım? Anakart b550m s2h özellikleri aynı veya daha iyi bi anakart olsa daha iyi...