vpn açıp girmeyi denedim hala aynı hocamAynı telefondan yapamazsın farklı cihaz dene ve vpn aç
vpn açıp girmeyi denedim hala aynı hocamAynı telefondan yapamazsın farklı cihaz dene ve vpn aç
Hangi satıcıdan aldın hocamaldığım ürün kargoya verildi ama trendyolexpres ile geliyor iptal olur mu acaba
3.30 da kulaklık verdim ben, hazırlanıyora geçti faturası geldiBu saatlerde kargoya veren satıcı var mı? Veya hala anında kargoya veren.
Benimde verilmişti bugün teslim edildialdığım ürün kargoya verildi ama trendyolexpres ile geliyor iptal olur mu acaba
İnşallah kanka kargoya verildikten sonra iptal oluyor mu veya Trendyol sonradan temin edebilir mi aradaki farkıumarım kargodayken iptal yemez ağlarım
Mont geldi arkadaşlar. Ben bayaa beğendim. 650 liraya bedavaBenim ürün de dün kargoya verildi. Bugün fırsat olursa kulaklık almaya çalışacağım
hadi be aynısı arkadaşıma oldu dün sipariş verdi 2 ürünü iptal olmuştu diyerkileri kargo ya verilmişti bugünde uygulamaya giremedibeyler akrabamın hesabı ban yedi galiba sipariş kargoya verilmişti ama şimdi trendyol açılmıyor