Prapor isimli üyenin son içerikleri

1. P

❌İndirim Bitti! INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı 41.147TL

Modele laf etmedim ki fanlara bi hava vur leş gibi duruyor. Bende de 5090 var model fark etmeksizin performansları aynı sayılır zaten.
  2. P

❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

Astral de kullandım Suprim de, Astral çok sesli+yüksek CW’li bir kart. 3 tane Astral denedim üçü de aynıydı (biri siyah ikisi beyaz) Suprim’de genel olarak Coil Whine daha düşük ve soğutma performansı çok iyi. Şansıma elimdeki Suprim coil whine konusunda yüksek sesli çıktı ancak genel olarak CW az.
  3. P

❌İndirim Bitti! RTX5090 Gamerock 32GB 136.334,09 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

Gaming Trio’da vapor chamber yok, Gamerock’un PCB de çok kötü. Alacaksan Vanguard veya Suprim al.
  4. P

Bu nasıl ekran kartı ya üretmeye utanmamışlar

Ben o minik çantaya atmalık kasalardan birine Suprim 5090 sığdırdım :)
  5. P

Yardım Cooler Master Soğutucu Alımını İptal Etmeli Miyim?

Etmene gerek yok fiyat iyi.
  6. P

Pny markasını övüyordunuz aldık

Bu konu kadar boşunu daha önce görmedim. Sıfır aldığım Asus TUF RTX 5090 bile kutudan yamuk heatsink ve bozuk fanla hasarlı çıkmıştı. MSI Carbon X870E almıştım yamuk pinle gelmişti. Mainstream marka al demeye getirmiş de tamamen sorun kalite kontrolle alakalı. En çok sorunlu ürününü gördüğüm...
  7. P

Call of Duty: Black Ops 7 alınır mı?

Kişisel tercih, sevdiysen al.
  8. P

Kurtarma moduna girdiğim de klavye ve mousem çalışmıyor

Senlik veya sisteminle ilgili bir sorun yok, son Windows güncellemelerine bağlı olarak herkeste oluyor (redditte okudum) bu durum ve bende de oldu. Endişe etmene gerek yok. BIOS’a girmek için F2 veya Del tuşlarını kullan.
  9. P

Battlefield 6 hangi paket alınmalı

Farklar bunlar. Standart ile Phantom arasında oyunun bütünlüğünde fark yok.
  10. P

Dfs Bilgisayar güvenilir mi?

Ürünleri Türkiye resmi distribütör garantili değil onu biliyorum sadece. Alırken ona göre tercih edin.
  11. P

Monitör aldım değişmelimiyim?

Kullanmaya devam edebilirsin
  12. P

Dsc nedir, Monitör öneri.

XG27UCDMG öneririm, DSC normal kullanıcının dikkat etmesi gereken bir şey değil. DSC kayıpsız görüntü sıkıştırma teknolojisi, daha yüksek bant genişliği sağlamak için kullanılıyor. DP1.4’ün standart kapasitesi üzerine çıkıp gereken veri iletimini sağlıyor. Yani bahsedildiği gibi bir sorun değil...
  13. P

2k oled tavsiye Alienware AW2725DF vs GiGABYTE MO27Q28G

Yok hayır öyle değil tabii ki de, SDR kullanırken dahi parlaklık konusunda sorun yaşamadım demek istemiştim.
  14. P

Öneri 2K Yüksek Hz Oled Monitör Önerisi

Daha önce AMOLED ekranlı Samsung telefon kullandıysan eğer OLED yanığı da benzer şekilde oluşur, senin bahsettiğin şekilde çıra gibi yanmaz 😂
Geri