Tüm ürünlerde fahiş fiyatlandırmaya geçmiş bu firma, tam Apex X870E alacaktım 30 binden 46 bine çektiler fiyatı. Daha komik bir örneğin görselini eke bırakıyorum, fıkra bu kadar.
Niş bir ürün olduğu için kitlesine hitap ediyor ancak yine de yukarıdaki yorumları anlıyorum. XG32UCWMG kullanmıyor olsam düşünürdüm, güzel ürün cidden.
Astral de kullandım Suprim de, Astral çok sesli+yüksek CW’li bir kart. 3 tane Astral denedim üçü de aynıydı (biri siyah ikisi beyaz) Suprim’de genel olarak Coil Whine daha düşük ve soğutma performansı çok iyi. Şansıma elimdeki Suprim coil whine konusunda yüksek sesli çıktı ancak genel olarak CW az.
Bu konu kadar boşunu daha önce görmedim. Sıfır aldığım Asus TUF RTX 5090 bile kutudan yamuk heatsink ve bozuk fanla hasarlı çıkmıştı. MSI Carbon X870E almıştım yamuk pinle gelmişti. Mainstream marka al demeye getirmiş de tamamen sorun kalite kontrolle alakalı. En çok sorunlu ürününü gördüğüm...
Senlik veya sisteminle ilgili bir sorun yok, son Windows güncellemelerine bağlı olarak herkeste oluyor (redditte okudum) bu durum ve bende de oldu. Endişe etmene gerek yok. BIOS’a girmek için F2 veya Del tuşlarını kullan.