Hayırlı kandiller öncelikle. Bilgisayarımda şöyle bir sorun var bilgisayar açıldıktan hemen sonra ekran donuyor ama mouse hareket ediyor clickler çalışmıyor yalnız eğer ilk açıldığı gibi donmadan masaüstüne sağ click yapıp ekran kartı ( amd software ) uygulamasını açabilirsem sorunsuz devam...
Agalar selamlar;
Aktif kullandığım Logitech G PRO mouse bunu Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2c ( veya düz SUPERLIGHT ) ile değiştireceğim aralarında çok büyük bir fark var mı oyunlarda bunun farkını görür müyüm bilgisi olan var mı merak ettim. Herkese iyi formlar.
Selamlar herkese iyi formlar,
Yeni bilgisayar topladım Allah herkese nasip etsin, sizlerden bir konuda yardım rica edeceğim. Bilgisayarı 2 monitör olarak kullanıyorum fakat oyunlara girdiğimde 2. monitörde açık olan her ne varsa sağa doğru kayıyor örneğin cs oynuyorum yan ekranda yayın...
Selamlar herkese iyi akşamlar,
Yeni bir sistem topladım amd ekran kartı hiç kullanmadım ve yeni sistem aldığımda yapmam gereken ne var hiç bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
tek ram olarak alabildim 2. ram aldığımda o konuda kapanacak ayrıca sıvı soğutucuda eklediğimde kafamda soru işareti kalmayacaktır, tek bilmediğim ve öğrenmek istediğim detay aslında güç kaynağıydı sanırım onda da sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum
böyle bir sırt sıvazlama peşinde değilim aslında belki öyle anlaşılmış olabilir evet haklısınız 3 4 sene sonra belki değiştireceğimiz şeyler bunlar fakat sormak, bilgilenmek istedim
soğutucu sıvı soğutucu ile değişecek 1 2 ay sonra benim asıl takıldığım konu güç kaynağı acaba yeterli olacak mı ?
1762893267
anakart çok mu leş oldu :D
selamlar herkese iyi formlar sizin engin bilgilerinize ihtiyacım var..
bir sistem topladım bunları sizlere yazacağım iyi mi kötü mü yeterli mi bunları söylerseniz çok memnun kalırım ( genelde fps oyunları oynuyorum monitörüm 300 hz )
Not : Ekstra olarak 32GB ram daha takılacak bu sisteme tek...