P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• P
      Primal, Mobilya kategorisinde Maksimum 10k fiyat bandında oyuncu koltuğu önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar merhabalar, maksimum 10k olacak şekilde bir oyuncu koltuğu arıyorum şuanlık aklımda olan ürünler şunlar...
    • P
      Primal, 10k bandında monitör önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Araştırdığımda gerçekten sizin önerdiğiniz monitörün baya kaliteli olduğunu ve fps odaklı oyunlar için çok daha iyi olduğunu gördüm fakat benim size attığım...
    • P
      Attığınızı araştırdım gerçekten fps için olsun markanın kalitesi olsun baya bi kişi öneriyor diğer attığım modelin sadece 2 k ve qhd olması biraz cezbediyor...
    • P
      Bahsettiğim gibi faceit 10 level cs oyuncusuyum o yüzden fps odaklı daha önemli benim için ama tadımlık da olsa hikayeli oyunlar ds oynuyorum hatta ileriye...
    • P
      https://www.itopya.com/aoc-q25g4sr-245-300hzoc-1ms-hdmi-dp-adaptive-sync-pivot-hdr400-qhd-fast-ips-gaming-monitor_u31689 şöyle bir alternatif var 2 k 300 hz...
    • P
      Bir diğer adayım da bu monitör 2k çözünürlük de olması açısından ...
    • P
      Primal, Monitör kategorisinde 10k bandında monitör önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Sistem özelliklerim: RX 9070 XT, R7 9700X, 32 GB RAM. Bu sisteme bir monitör alacağım. Ağırlıklı olarak FPS oyunları oynuyorum, özellikle üst seviyede CS...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,703
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri