P

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• P
      Priskorsip, Laptop Önerileri kategorisinde Excalibur g870 laptop ederi nedir? başlıklı bir konu açtı.
      Okul nedeni ile aldığım G870 laptopumu elden çıkarıp masaüstüne geçmek istiyorum ederi nedir yardımcı olur musunuz. Gpu: RTX 4060 8gb 105W Cpu: i7 13620h 10...
    • P
      Priskorsip, R5 7500f fiyatı uygun mu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Dediğin doğru ama sadece 5.250tl var biraz daha güncel ilanlar beklemek en sağlıklısı o halde dediğim gibi acelesi olan bir parça değil. Şuan aktif laptop...
    • P
      İzmirdeyim en ucuz 5.5 var o kadar verdikten sonra 2. Almanın bir mantığı kalmıyo bence Dediğiniz 4.5 fiyatlar için yapılabilirdi ama kessinlikle
    • P
      Fiyatı daha da aşağı düşmez herhalde günümüz ddr5 e döndüğünden ötürü Teşekkürler hocam sağolun
    • P
      @unkn4wn Yarı 0, yarı 2. El sistem toplayacağım ama işlemciyi 0 almak istiyorum. Benim 7bin baktığım hepsinbuadaydı aynı satıcıymış pttvm güvenilir midir...
    • P
      Priskorsip, İşlemci kategorisinde R5 7500f fiyatı uygun mu başlıklı bir konu açtı.
      Çok forum kullanmadım daha öncesinde sizin güncel fiyat bilginize danışmak istedim R5 7500f ddr5 bir masaüstü sistem toplamayı planlıyorum ufak ufak fiyatı...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,627
Üyeler
190,939
Son üye
boran009
Geri