he ya şu 60hz inadını hala anlamıyorum 15 i satma sebeplerinden birisi de bu 50 bin verdiğin telefonun ekranı 60hz şaka gibi tabi ki androidlere göre ekran...
Bu nasıl üslup? Adam akıllı spor yapan birisi zaten bunların ne olduğunu neden olduğunu iletir? Sağlık olarak çok ciddi bir durumu olsaydı foruma yazmak...
Gitmeye devam et, çalışmayan kasların çalıştığı için böyle. Halk arasında et kesiği olarak bilinir, havalar soğuk ama soğuk su tutarsan iyi gelir. Spora...
Teşekkür ediyorum, cihazları yok fiyatına satmak istemiyorum açıkçası ama satış yaparsam ve anakart güncellemesi yaparsam ilgili işlemciye bakacağım. Ekran...
Verdiğin bilgiler için teşekkürler hocam sağolasın dikkat edeceğim bulursam alacağım.
1736693504
@şahin doğan 16 Pro ile max arasında tercih yapsaydın...
Kapalı kutu aldım evet hatta daha da önemlisi ben cihazı açıp bakmadım bile mekanda, her şeyi evde kontrol ettim. Satın aldığım yerde gayet ilgiliydi...
Teşekkür ediyorum, şu anda bu sistem üstüne 5070 düşünüyorum. Stok bulabilirsem ilgili fiyat üstünden, biraz daha bekleyebilmek isterim. Tabii doğum günü de...
Evet, fatura istiyorsan tabii bilemem ancak farklı şekiller ile taksitli cep telefon satışı yapılmakta. Benim kendi satın alım yaptığım yerde sadece vade...
Öncelikle almak istediğin telefon yurtiçi mi yoksa yurtdışı mı? Akabinde ürünler için orijinal fatura vs. istiyorsan bu durum için bilgim yok ancak konu ile...