2022 de victus 16 i7 13700h işlemcili 4070 ekran kartlı olan modelini almıştım hala sorunsuz çalışıyor canavar gibi. Geçenlerde ali ekspressden honeywell faz değişimli pad ile cpu ve gpu yu değiştirdim cpu anlık +80w üstü çekse bile gpu da +100 üstü çekse bile ısınma sorunu olmuyor cpu max 80...
2 yıldır windows insider programındayım. Her zaman isteğe bağlı güncellemeleri yapıyorum , şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Şuan ise 25h2 yüklü durumda.
cs2 , ets2 ara sıra hikayeli oyunlar sonrası günlük kullanım ders için vs
1757599839
Va panel ve ıps farkını sormuştum va panel alınır mı diye. Başka önerebileceğiniz varsa açığım.
Arkadaşlar Va panel nasıldir hiç kullanmadım. Her zaman IPS ekran kullandım. Va panele yandan bakınca vs sıkıntı oluyor mu ? Ne yapmamı önerirsiniz ?
7k bütçe var 2k 27 monitör arıyorum. Hp victus i7 13700h işlemci ve 4070 ekran kartlı olan modeline takacağım.
Arkadaşlar adsl 16 mb internetim var oyunda birisi internete girince lag , ping , drop aklınıza ne geliyorsa oluyor. Bu sorunu kökünden çözmek istiyorum. Bu konuda pek bilgim yok, sanırım openwrt trafiği kontrol ediyor ve ping çıkmasını engelliyormuş. Bana yardımcı olursanız sevinirim.
1.5k ya...
Arkadaşlar hp victus r0009nt modeline sahibim i7 13700h ve 4070 ekran kartı var. cs ye veya başka oyuna girince throttle stopdaki fotoğraf gibi işlemciler gidiyor oyundan çıkınca geliyor. Ne oluyor anlamış değilim işlemci mhz si aniden 3700 mhz ye sabitleniyor onun üstüne çıkmıyor. Şu sorunu...